Step Up Film 2006 Dansk Undertekst Hele Filmen

Step Up (2006) Dansk filmen

2006-08-11 NA HD

SeFilms

01:44:00

Step Up

Step Up Dansk filmen Tyler Gage er en rod fra Baltimore godt på vej mod en kriminel løbebane. Han bliver idømt 200 timers samfundstjeneste, hvor han skal gøre rent på en danseskole. Og sikke et held, for Tyler har rytme i kroppen og talent for street-dance, og pludselig øjner han en vej ud af håbløsheden og hen mod et bedre og mere spændende liv. Og så gør det jo heller ikke noget, at labre Nora også går på skolen.

 • Release: 2006-08-11
 • Rating: 6.8
 • Production: Eketahuna LLC / Touchstone Pictures / Summit Entertainment / Offspring Entertainment /
 • Genre: Musik Drama Romantik Kriminalitet

Del denne film til dine venner

Se Film Step Up med danske undertekster

Step Up Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Step Up film

Step Up Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Step Up

 • Anne Fletcher
  Director
 • Erik Feig
  Producer
 • David Garrett
  Executive Producer
 • Jennifer Gibgot
  Producer
 • Bob Hayward
  Executive Producer
 • Adam Shankman
  Producer

Udgivelses dato:
US 2006-08-11

Film budget:
$12,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Step Up

Step Up – Film skuespillere og skuespillerinder

Step Up

Channing Tatum
Tyler Gage
Step Up

Jenna Dewan
Nora Clark
Step Up

Damaine Radcliff
Mac Carter
Step Up

De’Shawn Washington
Skinny Carter
Step Up

Mario
Miles Darby
Step Up

Drew Sidora
Lucy Avila

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmStep Up online gratis, Step Up original med danske undertekster, Step Up filmstiben gratis, download film Step Up hele filmen, se Step Up film danmark, Step Up se online gratis

Film i lignende kategori

6.7

Bridget Jones' dagbog

Bridget Jones’ dagbog

Da Bridget fylder 32 vil hun have kontrol over sit liv – drikke mindre, spise mindre, ryge mindre og finde den eneste ene. Hendes mor introducerer hende for den attraktive, men tilsyneladende arrogante Mark Darcy, men i første omgang har hun mere held med sin chef, med hvem hun flirter via sin e-mail.

7.6

Mary Poppins

Mary Poppins

Mary Poppins er den fortryllende barnepige, der med tasken fuld af magi og eventyr, bogstavelig talt svæver ind i hjerterne på alle hun møder. Ikke mindst Jane og Michael, da hun bliver deres nye barnepige. De finder hurtigt ud af at Mary ikke er nogen helt almindelig barnepige, hun kan nemlig trylle, få ting til at flyve og elsker sjove lege! Men børnenes far, den strenge bankdirektør George Banks, bryder sig overhovedet ikke om Mary Poppins’ stil, ej heller fantasifulde og livlige børn!

6.9

Mamma Mia!

Mamma Mia!

Den selvstændige, enlige mor Donna driver et lille hotel på en græsk ø sammen med sin datter Sophie. Men nu skal Sophie giftes, og der er ingen til at føre hende op af kirkegulvet. Derfor inviterer hun tre mænd fra Donnas fortid til brylluppet, for måske en af dem er hendes far?

6.1

Blockers

Blockers

Da tre forældre finder ud af, at deres døtre har indgået en pagt, så de kan miste deres mødom til skoleballet, stabler de en større operation på benene for at stoppe deres forehavende.