Troja Film 2004 Dansk Undertekst Hele Filmen

Troja (2004) Dansk filmen

2004-05-03 NA HD

SeFilms

02:43:00

Troja

Troja Dansk filmen Trojanske prins Paris stjæler smukke dronning Helena fra kong Menelaus. Menelaus overtaler sin bror Kong Agamemnon til at samle en hær for at tage til Troja og hente Helena. I virkeligheden er Agamemnon ude efter byens rigdomme, men Troja aldrig blevet indtaget og forsvaret ledes af den drabelige Hektor. Heldigvis er den tilsyneladende uovervindelige Achilleus på belejrenes side.

 • Release: 2004-05-03
 • Rating: 7
 • Production: Radiant Productions / Helena Productions / Latina Pictures / Plan B Entertainment / Nimar Studios / Warner Bros. Pictures /
 • Genre: Eventyr Drama Krig

Del denne film til dine venner

Se Film Troja med danske undertekster

Troja Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Troja film

Troja Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Troja

 • Wolfgang Petersen
  Director
 • Homer
  Author
 • David Benioff
  Screenplay
 • Colin Wilson
  Producer
 • Diana Rathbun
  Producer
 • Wolfgang Petersen
  Producer

Udgivelses dato:
US 2004-05-03

Film budget:
$175,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Troja

Troja – Film skuespillere og skuespillerinder

Troja

Brad Pitt
Achilles
Troja

Orlando Bloom
Paris
Troja

Eric Bana
Hector
Troja

Brian Cox
King Agamemnon
Troja

Sean Bean
Odysseus
Troja

Brendan Gleeson
Menelaos

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmTroja online gratis, Troja original med danske undertekster, Troja filmstiben gratis, download film Troja hele filmen, se Troja film danmark, Troja se online gratis

Film i lignende kategori

7.2

Peter Pan

Peter Pan

Wendy fortæller sin to yngre søskende historier om den den mystiske figur Peter Pan, en dreng der aldrig blev voksen. En dag kommer Peter Pan flyvende ind i børnenes værelse og tager dem med til Never-Neverland. Her møder de tre børn den onde kaptajn Klo, der tager dem til fange, så de må reddes af Peter Pan.

4.5

The Legend of Hercules

The Legend of Hercules

Historien om den mytiske græske helt (Hercules). Forrådt af sin stedfar, kongen, og landsforvist og solgt til slaveri på grund af en forbudt kærlighed, må Hercules bruge sine formidable kræfter til at kæmpe sig vej tilbage til sin retmæssige kongerige.

5.7

Clash of the Titans

Clash of the Titans

I Titanernes Kamp sættes mænd op mod konger og konger op mod guder i den ultimative magtkamp. Men den interne kamp guderne imellem kan ende med at ødelægge verden. Perseus (Sam Worthington), som er født af en gud, men vokset op som menneske, er hjælpeløs i kampen for at redde sin familie fra Hades (Ralph Fiennes), den hævngerrige gud fra underverdenen. Nu har Perseus intet at tabe, og han melder sig frivilligt til at lede en farlig mission for at nedkæmpe Hades, inden han bemægtiger sig magten fra Zeus (Liam Neeson) og slipper helvede løs på jorden. Perseus og hans krigere, der ledes af Draco (Mads Mikkelsen), kæmper mod ugudelige dæmoner og frygtindgydende uhyrer. De kan kun overleve, hvis Perseus anerkender sine kræfter som gud, trodser sin skæbne og selv skaber sin fremtid.

5.6

Wrath of the Titans

Wrath of the Titans

“Wrath of the Titans” er fortsættelsen til filmen “Clash of the Titans”Ti år efter Perseus besejrede monstret Kraken, forsøger halvguden at leve et mere stille liv som fisker og enlig far til sin tiårige søn Helius. Men imens raser kampen mellem guder og titanere om den ultimative magt. Som menneskeheden bliver mindre og mindre hengivne til deres guder, mister guderne kontrollen over de fængslede titaner og deres leder Kronos, som er far til de tre mægtige brødre, overguden Zeus, underverdenens hersker Hades og havguden Poseidon. Da Hades indgår en pagt med Kronos om at fange Zeus, må Perseus igen gribe til sværdet.