Titanic Film 1997 Dansk Undertekst Hele Filmen

Titanic (1997) Dansk filmen

1997-11-18 NA HD

SeFilms

03:14:00

Titanic

Titanic Dansk filmen Jack og Rose, to unge elskende, hvis sociale status holder dem adskilt, finder alligevel hinanden om bord på R.M.S. Titanic, skibet som ikke kan synke. Men da luksusskibet kolliderer med et isbjerg i Nordatlanten, bliver den lidenskabelige kærlighedshistorie til en dramatisk kamp for at overleve.

 • Release: 1997-11-18
 • Rating: 7.8
 • Production: Paramount / Lightstorm Entertainment / 20th Century Fox /
 • Genre: Drama Romantik Thriller

Del denne film til dine venner

Se Film Titanic med danske undertekster

Titanic Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Titanic film

Titanic Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Titanic

 • James Cameron
  Director
 • James Cameron
  Screenplay
 • James Horner
  Original Music Composer
 • Russell Carpenter
  Director of Photography
 • Conrad Buff IV
  Editor
 • James Cameron
  Editor

Udgivelses dato:
US 1997-11-18

Film budget:
$200,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Titanic

Titanic – Film skuespillere og skuespillerinder

Titanic

Kate Winslet
Rose DeWitt Bukater
Titanic

Leonardo DiCaprio
Jack Dawson
Titanic

Billy Zane
Caledon ‘Cal’ Hockley
Titanic

Kathy Bates
Molly Brown
Titanic

Frances Fisher
Ruth Dewitt Bukater
Titanic

Gloria Stuart
Old Rose

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmTitanic online gratis, Titanic original med danske undertekster, Titanic filmstiben gratis, download film Titanic hele filmen, se Titanic film danmark, Titanic se online gratis

Film i lignende kategori

7.8

Cold War

Cold War

En lidenskabsfuld kærlighedshistorie mellem to mennesker med forskellig baggrund, som mod alle odds alligevel finder hinanden. Filmen foregår under Den Kolde Krig i 50’ernes Polen, Berlin, Jugoslavien og Paris. En umulig kærlighed i umulige tider.

6.8

In Time

In Time

Engang i fremtiden lykkes det at standse menneskets ældningsproces ved 25-årsalderen. Til gengæld kradser man af på sin 26 års fødselsdag, medmindre man køber, låner eller stjæler ekstra levetid. Da en rig fremmed forærer 100 af sine bonusår til den fattige Will og springer ud fra en bro, kommer Will i tidspolitiets søgelys. Hans flugt ender som en Robin Hood-agtig revolte mod systemets ulighed.

7.4

Apollo 13

Apollo 13

Det var mindre end et år siden, at menneskeheden for første gang havde betrådt månen, så i amerikanernes øjne var Apollo 13 bare en “rutine” rumfærd – indtil disse ord gennemtrængte atmosfære: “Houston, vi har et problem”.Strandet 330.000 km fra jorden i et svært beskadiget rumfartøj, kæmper astronauterne Jim Lowell, Fred Haise og Jack Swigert en desperat kamp for at overleve.Imens, i kontrolcenteret i Houston, forsøger Ken Mattingly, flyleder Gene Kranz og resten af det heltemodige personale, at bringe dem hjem i et nervepirrende kapløb med tiden og med alle odds imod sig.

6.5

Cloverfield

Cloverfield

‘Cloverfield’ starter med en fest som pludseligt afbrydes, da jorden i New York begynder at ryste.Gæsten Hud har fået til opgave at lave en videooptagelse som en farvelgave til værten, og han lægger ikke kameraet, da skyskraberne begynder at synke i grus.Mod bedre vidende går Hud mod centrum af Manhattan, hvor noget stort og dødbringende er på spil. Og mod al sund fornuft går han og et par af vennerne samme vej – Cloverfield’ er beretningen om deres færd.Matt Reeves har skabt en film i YouTube-generationens ånd. Et monsters hærgen på Manhattan – ikke set fra helikoptere og analyseret af videnskabsmænd og militære strateger, men af manden på gaden, der som alle i dag er udstyret med et kamera.Men et monster bliver ikke mindre skræmmende, når det ses fra gadeplan…’Cloverfield’ er produceret af J.J. Abrams, instruktøren af ‘Mission: Impossible III’ og producenten af kult tv-serien ‘Lost’.