Black Mirror: Bandersnatch Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Black Mirror: Bandersnatch (2018) Dansk filmen

2018-12-28 NA HD

SeFilms

01:30:00

Black Mirror: Bandersnatch

Black Mirror: Bandersnatch Dansk filmen

 • Release: 2018-12-28
 • Rating: 7.2
 • Production: Netflix / House of Tomorrow /
 • Genre: Sci-fi Mysterium Drama Thriller TV film

Del denne film til dine venner

Se Film Black Mirror: Bandersnatch med danske undertekster

Black Mirror: Bandersnatch Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Black Mirror: Bandersnatch film

Black Mirror: Bandersnatch Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Black Mirror: Bandersnatch

 • Charlie Brooker
  Writer
 • David Slade
  Director
 • Annabel Jones
  Executive Producer
 • Charlie Brooker
  Executive Producer
 • Russell McLean
  Producer
 • Brian Reitzell
  Original Music Composer

Udgivelses dato:
GB 2018-12-28

Film budget:
$0.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Black Mirror: Bandersnatch

Black Mirror: Bandersnatch – Film skuespillere og skuespillerinder

Black Mirror: Bandersnatch

Fionn Whitehead
Stefan Butler
Black Mirror: Bandersnatch

Craig Parkinson
Peter Butler
Black Mirror: Bandersnatch

Alice Lowe
Dr. Haynes
Black Mirror: Bandersnatch

Will Poulter
Colin Ritman
Black Mirror: Bandersnatch

Asim Chaudhry
Mohan Tucker
Black Mirror: Bandersnatch

Tallulah Haddon
Kitty

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmBlack Mirror: Bandersnatch online gratis, Black Mirror: Bandersnatch original med danske undertekster, Black Mirror: Bandersnatch filmstiben gratis, download film Black Mirror: Bandersnatch hele filmen, se Black Mirror: Bandersnatch film danmark, Black Mirror: Bandersnatch se online gratis

Film i lignende kategori

6

Transcendence

Transcendence

Den kontroversielle forsker dr. Will Caster arbejder på at skabe en supercomputer, der kan indsamle og lagre menneskedens samlede viden – inklusive det menneskelige følelsesregister. Da ekstremister skyder Will, lykkes det hans kone, Evelyn, og Casters medforsker, Max, at overføre hans sind til det digitale domæne. Men Wills grænseløse videbegærlighed udvikler sig snart i en faretruende retning.

8

Rumrejsen år 2001

Rumrejsen år 2001

2001 – A Space Odyssey er Stanley Kubricks imponerende, Oscar®-vindende* mesterværk, der på ypperlig vis skildrer kampen mellem mennesket og maskinerne, og som dristigt og medrivende lader musik og bevægelse gå op i en højere enhed. Kubrick (som skrev filmmanuskriptet sammen med Arthur C. Clarke) tager os først med til en præhistorisk fortid, hvor jorden er befolket af aber, for derefter at springe flere årtusinder frem i tiden (ved hjælp af et af filmhistoriens mest utrolige klip) til rumtiden for til sidst at sende astronauten Bowman (Keir Dullea) ud i rummets uendelige vidder – måske helt ud i udødeligheden. “Open the pod bay doors, HAL” – og lad en utrolig rejse tage sin begyndelse.

7.9

Blade Runner

Blade Runner

Blade Runner vender tilbage i Ridley Scotts definitive Final Cut af den stilfulde noir-thriller. I en fremtid med højteknologiske muligheder, forbitret af bymæssigt og socialt forfald, er detektiven fra det 21. århundrede Rick Deckard (Harrison Ford) på sporet af bortløbne og morderiske replikanter – og er samtidig tiltrukket af en gådefuld kvinde, hvis hemmelighed måske vil underminere hans sjæl.

7.6

Ex Machina

Ex Machina

Filmen ‘Ex Machina’ handler om Caleb, en 24-årig programmør. Han arbejder hos verdens største internetfirma, og en dag vinder han en konkurrence, hvor præmien er at komme på en uges ferie i bjergene hos den menneskesky direktør for firmaet.Men da Caleb ankommer til landstedet finder han ud af at han er del af et underligt, men fascinerende eksperiment. Han skal interagere med verdens første rigtige kunstige intelligens. Som er i kroppen på en smuk robotkvinde.