Upgrade Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Upgrade (2018) Dansk filmen

2018-06-01 NA HD

SeFilms

01:40:00

Upgrade

Upgrade Dansk filmen Vi er i en nær fremtid. En dag bliver Grey Trace og hans kone overfaldet. Hun bliver dræbt og han bliver krøbling. Kort tid efter får han dog et tilbud han ikke kan afslå. Han kan få opgraderet sin krop takket være moderne teknologi og kunstig intelligens, så han kan gå igen og leve et normalt liv. Grey gennemgår proceduren og kommer på benene igen, men snart viser det sig, at der er en bagside af medaljen.

 • Release: 2018-06-01
 • Rating: 7.4
 • Production: Goalpost Pictures / OTL Releasing / Blumhouse Productions / Automatik Entertainment / Nervous Tick / Film Victoria /
 • Genre: Action Thriller Sci-fi Gyser

Del denne film til dine venner

Se Film Upgrade med danske undertekster

Upgrade Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Upgrade film

Upgrade Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Upgrade

 • Leigh Whannell
  Director
 • Brian Kavanaugh-Jones
  Producer
 • Kylie du Fresne
  Producer
 • Jason Blum
  Producer
 • Leigh Whannell
  Writer
 • Andy Canny
  Editor

Udgivelses dato:
AU 2018-06-01

Film budget:
$5,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Upgrade

Upgrade – Film skuespillere og skuespillerinder

Upgrade

Logan Marshall-Green
Grey Trace
Upgrade

Betty Gabriel
Detective Cortez
Upgrade

Harrison Gilbertson
Eron Keen
Upgrade

Simon Maiden
Stem (voice)
Upgrade

Benedict Hardie
Fisk
Upgrade

Melanie Vallejo
Asha Trace

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmUpgrade online gratis, Upgrade original med danske undertekster, Upgrade filmstiben gratis, download film Upgrade hele filmen, se Upgrade film danmark, Upgrade se online gratis

Film i lignende kategori

6.5

Demolition Man

Demolition Man

Los Angeles, 1996. Psykopaten Simon Phoenix og strømeren John Spartan har et opgør, der koster 30 gidsler livet. Begge bliver idømt en ny type straf: nedfrysning – for senere, at bliver omprogrammeret til blide og omgængelige borgere. San Angeles 2023. Der er ikke længere vold i samfundet. Man vover at optø Simon Phoenix for en prøveløsladelse. Ikke lang tid efter kræver situationen, at også John Spartan optøs!

7

Strange Days

Strange Days

I den nære fremtid, 1999, er Los Angeles midt i en borgerkrig. Lenny Nero er en tidligere betjent, som nu sælger ulovlige data-diske, som indeholder minder og følelser. En dag modtager han en disk som indeholder et mord. Lenny efterforsker sagen, og bliver trukket dybere ned i en sag om afpresning, mord og voldtægt.

6.8

I, Robot

I, Robot

Vi er i Chicago i år 2035. Her i en ikke så fjern fremtid er robotter blevet en integreret del af menneskenes tilværelse. De gør rent, laver mad, går ærinder, lufter hunden – ja, passer tilmed vores børn for os. Kriminalassistent Del Spooner (Smith) bliver kaldt ud til et dødsfald i firmaet U.S Robotics, hvis seneste generation af automatiserede husassistenter, NS-5, er i gang med at blive distribueret til hver eneste husstand i USA. Firmaets grundlægger, Dr. Alfred Lanning (Cromwell) har tilsyneladende begået selvmord, men jo mere Spooner borer i omstændighederne omkring dødsfaldet, jo mere overbevist bliver han om, at Lanning er blevet myrdet?af en robot! Det bliver snart meget farligt at være Spooner? Og sammen med psykologen Susan Calvin (Moynahan) skal han nu overbevise såvel hendes chef som sin egen om, at noget er helt ravruskende galt… Med robotterne!

5.8

RoboCop

RoboCop

I år 2028 har koncernen OmniCorp indsat robotsoldater som droner på alverdens slagmarker. Da Detroit-politimanden Alex Murphy bliver alvorligt såret i tjenesten, ser OmniCorp deres snit til at skabe en eksperimentel superbetjent. Murphy genopstår som halvt mand, halvt robot, men selv om hans kropsdele er udskiftet med teknologi, tænker og føler Murphy stadig som et menneske: Ét, der søger hævn.