Den Grønne Mil Film 1999 Dansk Undertekst Hele Filmen

Den grønne mil (1999) Dansk filmen

1999-12-10 NA HD

SeFilms

03:09:00

Den grønne mil

Den grønne mil Dansk filmen Den humane fængselsleder af dødsgangen, Paul Edgecomb, forsøger at gøre de dødsdømtes sidste tid så god som mulig. En ny, kæmpestor fange, dømt for dobbeltmord, viser sig at være venlig og blid og i stand til at udføre mirakler. Måske er han sendt af Gud?

 • Release: 1999-12-10
 • Rating: 8.4
 • Production: Castle Rock Entertainment / Darkwoods Productions / Warner Bros. Pictures /
 • Genre: Fantasy Drama Kriminalitet

Del denne film til dine venner

Se Film Den grønne mil med danske undertekster

Den grønne mil Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Den grønne mil film

Den grønne mil Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Den grønne mil

 • Frank Darabont
  Director
 • Frank Darabont
  Screenplay
 • David Valdes
  Producer
 • Frank Darabont
  Producer
 • Thomas Newman
  Original Music Composer
 • David Tattersall
  Director of Photography

Udgivelses dato:
US 1999-12-10

Film budget:
$60,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Den grønne mil

Den grønne mil – Film skuespillere og skuespillerinder

Den grønne mil

Tom Hanks
Paul Edgecomb
Den grønne mil

Michael Clarke Duncan
John Coffey
Den grønne mil

David Morse
Brutus “Brutal” Howell
Den grønne mil

Bonnie Hunt
Jan Edgecomb
Den grønne mil

James Cromwell
Warden Hal Moores
Den grønne mil

Patricia Clarkson
Melinda Moores

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmDen grønne mil online gratis, Den grønne mil original med danske undertekster, Den grønne mil filmstiben gratis, download film Den grønne mil hele filmen, se Den grønne mil film danmark, Den grønne mil se online gratis

Film i lignende kategori

5.7

Beautiful Creatures

Beautiful Creatures

I den søvnige sydstatsby Gatlin bor 16-årige Ethan, som er begyndt at se den samme, fremmede pige for sig i sine drømme. På hans første dag i 2.g står pigen, Alice, pludselig foran ham i kød og blod. Det viser sig, at Alice har knyttet et psykisk bånd til Ethan. Alice er nemlig heks, en såkaldt ‘caster’, og skæbnebestemt til at blive udvalgt af enten lysets eller mørkets side på sin 16-års fødselsdag.

6.5

Alice i Eventyrland

Alice i Eventyrland

Da hun var lille, trådte Alice igennem troldspejlet og havnede i Eventyrland, hvor hun traf alskens løjerlige personager, såsom Den Gale Hattemager, Filurkatten, Syvsoveren, Kålormen og Hr. Kanin. Som 19-årig vender hun tilbage for at gense væsenerne fra sin barndom og tage det endelige opgør med den krigeriske Røde Dronning.

7

Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet

Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet

Under Anden Verdenskrig bliver børnene Peter, Susan, Edmund og Lucy sendt væk fra Londons bomber og ud på landet. Her finder de et magisk skab, der giver adgang på eventyrlandet Narnia, hvor den onde heks Jadis har indført evig vinter. Heldigvis kæmper den gode løve Aslan imod, og børnene kaster sig også ind i kampen. Men de fire er ikke alle på samme side.

8.4

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest er ikke den skarpeste kniv i skuffen, men han har i stedet en medmenneskelig umiddelbarhed. Og så kan Forrest løbe. Takket være disse to talenter bliver Forrest liv en fantastisk rejse, hvor Football-stjerne, maratonløber, Vietnam-helt blot er nogle få stationer på vejen. Og imens lærer han ubevidst sin omverden, hvad det vil sige at være menneske.