The House With A Clock In Its Walls Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

The House with a Clock in Its Walls (2018) Dansk filmen

2018-09-15 NA HD

SeFilms

01:46:00

The House with a Clock in Its Walls

The House with a Clock in Its Walls Dansk filmen Filmen handler om den unge forældreløse Lewis Barnavelt, som efter sine forældres død skal bo ved sin onkel, men onkelen bor ikke i et helt almendigt hus og der begynder at ske underlige ting i huset og sammen skal de nu finde et farligt ur, som den tidligere ejer har gemt i huset.

 • Release: 2018-09-15
 • Rating: 6.2
 • Production: Amblin Entertainment / Mythology Entertainment / Reliance Entertainment / Universal Pictures /
 • Genre: Gyser Fantasy Thriller Familie Mysterium

Del denne film til dine venner

Se Film The House with a Clock in Its Walls med danske undertekster

The House with a Clock in Its Walls Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser The House with a Clock in Its Walls film

The House with a Clock in Its Walls Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved The House with a Clock in Its Walls

 • Eric Kripke
  Screenplay
 • John Bellairs
  Novel
 • Eli Roth
  Director
 • Brad Fischer
  Producer
 • Laeta Kalogridis
  Executive Producer
 • Eric Kripke
  Producer

Udgivelses dato:
CA 2018-09-15

Film budget:
$42,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/The House with a Clock in Its Walls

The House with a Clock in Its Walls – Film skuespillere og skuespillerinder

The House with a Clock in Its Walls

Owen Vaccaro
Lewis Barnavelt
The House with a Clock in Its Walls

Jack Black
Jonathan Barnavelt
The House with a Clock in Its Walls

Cate Blanchett
Florence Zimmerman
The House with a Clock in Its Walls

Kyle MacLachlan
Isaac Izard
The House with a Clock in Its Walls

Renée Elise Goldsberry
Selena Izard
The House with a Clock in Its Walls

Sunny Suljic
Tarby Corrigan

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmThe House with a Clock in Its Walls online gratis, The House with a Clock in Its Walls original med danske undertekster, The House with a Clock in Its Walls filmstiben gratis, download film The House with a Clock in Its Walls hele filmen, se The House with a Clock in Its Walls film danmark, The House with a Clock in Its Walls se online gratis

Film i lignende kategori

6.5

Narnia: Prins Caspian

Narnia: Prins Caspian

Narnias konger og dronninger vender tilbage til deres gamle, smukke land – men der er virkelig sket ting og sager siden sidst.Narnia er blevet erobret af Telmarinerne, og øverst på tronen sidder den onde Kong Miraz, selvom den unge Prins Caspian er den retsmæssige arving. Og nu planlægger Miraz at slå Caspian ihjel, så hans egen søn kan blive den næste konge.

7.1

Hugo

Hugo

‘Hugo’ fortæller historien om den forældreløse dreng Hugo, der bor inde i væggene på en banegård i 1930ernes Paris. Her varetager han opgaven med at fikse og trække urene op på hele stationen. Inden Hugos far døde arbejdede de to sammen på at restaurere en mekanisk figur – et projekt som driver Hugos tilværelse. Han mangler blot en nøgle formet som et hjerte, før figuren igen kan virke. Med hjælp fra en eventyrlysten pige finder han ud af, at der måske kan være en forbindelse mellem hendes gnavne gudfar og farens figur.

7.5

Troldmanden fra Oz

Troldmanden fra Oz

Da en tornado rammer det triste Kansas, bliver den forældreløse Dorothy blæst til det farvestrålende land Oz. Hun kommer til at fornærme en ond fe, men bliver beskyttet af sine røde sko. Den gode fe råder hende til at tage til Emerald City, hvor Troldmanden måske kan hjælpe hende. På vejen bliver hun venner med et fugleskræmsel, der er dummere end vådt bølgepap, en blikmand, der ikke har noget hjerte og en løve, der mangler mod. Troldmanden beder dem, om at få fat i den onde fes kost.

6

Det gyldne kompas

Det gyldne kompas

Lyra er 12 år og bor på det velrenommerede Jordan-kollegium sammen med sin bedste ven Roger. Hun har det trygt og godt, men pludselig sker der ting og sager, som vender op og ned på det hele. Børn forsvinder, Lyras onkels ekspediton til Arktis bliver forsøgt stoppet – og en videnskabskvinde henvender sig til Lyra for at lokke oplysninger ud af hende. Har det hele noget at gøre med det gyldne kompas, som Lyra er i besiddelse af?