Johnny English Slår Til Igen Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Johnny English Slår Til Igen (2018) Dansk filmen

2018-09-13 NA HD

SeFilms

01:29:00

Johnny English Slår Til Igen

Johnny English Slår Til Igen Dansk filmen Et cyberangreb har afsløret identiteten på alle aktive agenter i England og efterretningstjenesten sidste håb er nu Johnny English. Han er godt nok gået på pension, men English går straks i aktion for at finde superskurken. Johnny English er en mand med få evner og analoge metoder, så han må overvinde moderne teknologi, før hans mission kan blive en succes.

 • Release: 2018-09-13
 • Rating: 6.1
 • Production: Universal Pictures / StudioCanal / Working Title Films / Perfect World Pictures /
 • Genre: Eventyr Familie Action Komedie

Del denne film til dine venner

Se Film Johnny English Slår Til Igen med danske undertekster

Johnny English Slår Til Igen Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Johnny English Slår Til Igen film

Johnny English Slår Til Igen Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Johnny English Slår Til Igen

 • David Kerr
  Director
 • William Davies
  Writer
 • Neal Purvis
  Characters
 • Robert Wade
  Characters
 • Tim Bevan
  Producer
 • Chris Clark
  Producer

Udgivelses dato:
FR 2018-09-13

Film budget:
$0.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Johnny English Slår Til Igen

Johnny English Slår Til Igen – Film skuespillere og skuespillerinder

Johnny English Slår Til Igen

Rowan Atkinson
Johnny English
Johnny English Slår Til Igen

Ben Miller
Bough
Johnny English Slår Til Igen

Olga Kurylenko
Ophelia Bhulatova
Johnny English Slår Til Igen

Jake Lacy
Jason Volta
Johnny English Slår Til Igen

Emma Thompson
Prime Minister
Johnny English Slår Til Igen

Adam James
Pegasus

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmJohnny English Slår Til Igen online gratis, Johnny English Slår Til Igen original med danske undertekster, Johnny English Slår Til Igen filmstiben gratis, download film Johnny English Slår Til Igen hele filmen, se Johnny English Slår Til Igen film danmark, Johnny English Slår Til Igen se online gratis

Film i lignende kategori

6.2

Johnny English

Johnny English

En lusket fransk listetyv stjæler de britiske kronjuveler, og MI-7 sætter straks agent Johnny English på sagen. Det viser sig, at franskmanden har planlagt flere anslag mod det britiske monarki, og sagen kompliceres yderligere, da English møder den forførende dobbeltagent Lorna Campbell.

6.8

Mission: Impossible

Mission: Impossible

Under en operation i Prag bliver en gruppe meget hemmelige agenter dræbt. Da det er tydeligt, at der er en forræder et sted, og den eneste overlevende er Ethan Hunt, mistænkes han. Han må nu bevise sin uskyld, og for at gøre det må han trænge ind i CIA’s hovedkvarter og tappe en computer, der er beskyttet af tre individuelle alarmsystemer.

7.1

James Bond: Skyfall

James Bond: Skyfall

Da agent 007’s seneste mission går i vasken, får udfaldet dramatiske konsekvenser for hemmelige agenter verden over. Afsløringerne sætter den britiske efterretningstjeneste, og især James Bonds chef, M, under pres. En skummel skikkelse fra M’s fortid lader til at have en finger med i spillet. Det er op til Bond og agent Eve at opspore den gådefulde Silva og blotlægge hans dødbringende planer.

5.9

James Bond: Die Another Day

James Bond: Die Another Day

Den 20. film i verdens mest populære filmserie tager sit udgangspunkt i den demilitariserede zone mellem Nord- og Sydkorea, hvor Bond kaster sig ud i en jagt med luftpudetanks(!), der ender galt.Efter at være sat ud af spillet i længere tid, ender Bond i Hong Kong, hvorefter turen går til Cuba og et heftigt møde med den ultralabre agent Jinx. Og i London møder 007 endnu en smuk agent, der ligesom Jinx spiller en betydningsfuld rolle i jagten på den spektakulære diamantsmugler og multimilliardær Gustav Graves.Det kolde spor er varmt og jagten på Graves, der ledsages af sin ondskabsfulde og halvt muterede bodyguard Zao, fortsætter til Island, hvor Bond – og verden – bliver vidne til den kolossale kraft, superskurkens nyudviklede våben besidder.Til sidst ender vi i Korea, hvor det hele startede, og hvor den endelige konfrontation er uundgåelig.