Cold War Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Cold War (2018) Dansk filmen

2018-06-08 NA HD

SeFilms

01:28:00

Cold War

Cold War Dansk filmen En lidenskabsfuld kærlighedshistorie mellem to mennesker med forskellig baggrund, som mod alle odds alligevel finder hinanden. Filmen foregår under Den Kolde Krig i 50’ernes Polen, Berlin, Jugoslavien og Paris. En umulig kærlighed i umulige tider.

 • Release: 2018-06-08
 • Rating: 7.8
 • Production: Protagonist Pictures / Opus Film / MK2 Productions / Film4 Productions /
 • Genre: Drama Romantik Musik

Del denne film til dine venner

Se Film Cold War med danske undertekster

Cold War Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Cold War film

Cold War Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Cold War

 • Pawel Pawlikowski
  Director
 • Pawel Pawlikowski
  Screenplay
 • Sylvie Barthet
  Line Producer
 • Hugo Le Gourrierec
  Second Assistant Director
 • Michaël Pierrard
  First Assistant Director
 • Ernest Wilczynski
  Camera Operator

Udgivelses dato:
GB 2018-06-08

Film budget:
$4,954,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Cold War

Cold War – Film skuespillere og skuespillerinder

Cold War

Joanna Kulig
Zuzanna “Zula” Lichoń
Cold War

Tomasz Kot
Wiktor Warski
Cold War

Borys Szyc
Lech Kaczmarek
Cold War

Agata Kulesza
Irena Bielecka
Cold War

Cédric Kahn
Michel
Cold War

Jeanne Balibar
Juliette

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmCold War online gratis, Cold War original med danske undertekster, Cold War filmstiben gratis, download film Cold War hele filmen, se Cold War film danmark, Cold War se online gratis

Film i lignende kategori

6.9

Den tidsrejsendes kvinde

Den tidsrejsendes kvinde

Clare har vært forelsket i Henry hele livet. Hun tror de er skabt for hinanden, selvom hun aldrig ved hvornår de skal fra hinanden: Henry rejser i tid – han har en sjælden genetisk uregelmæssighed som gør at han eksisterer på en skiftende tidslinje, og hopper frem og tilbage i sit liv uden at kontrollere det. Til trods for at Henrys rejser tvinger dem fra hinanden uden advarsel, prøver Clare desperat at skabe et liv sammen med sin eneste ene.

8.4

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest er ikke den skarpeste kniv i skuffen, men han har i stedet en medmenneskelig umiddelbarhed. Og så kan Forrest løbe. Takket være disse to talenter bliver Forrest liv en fantastisk rejse, hvor Football-stjerne, maratonløber, Vietnam-helt blot er nogle få stationer på vejen. Og imens lærer han ubevidst sin omverden, hvad det vil sige at være menneske.

7.2

Sidste tango i Paris

Sidste tango i Paris

Han (Brando) er en 45 år gammel amerikaner, der bor i Paris, plaget af mindet om hans kones selvmord. Hun (Maria Schneider) er en 20 år gammel fransk skønhed, der er forlovet med en ung filminstruktør. Selv om de er totalt fremmede for hinanden føres disse forpinte sjæle sammen i deres fælles søgen efter at tilfredsstille en umættelig, seksuel hunger i en lejlighed, der er ligeså nøgen og tom som deres dystre, tragiske skæbner. Efterhånden går det op for dem, at de er fanget i et intenst erotisk spil, som ingen af dem kan stoppe, og disse tilfældige elskere fører deres lidenskab til højder og dybder hinsides noget, de nogensinde kunne have forstillet sig.

7.9

Sammenhold

Sammenhold

Stand By Me er en usædvanlig og intelligent film om venskab og de uforglemmelige oplevelser, der er en del af at vokse op. Historien, der er fyldt med spænding og humor, er baseret på Stephen King’s novelle “The Body”.