The Nun Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

The Nun (2018) Dansk filmen

2018-09-05 NA HD

SeFilms

01:36:00

The Nun

The Nun Dansk filmen Da en nonne i 1952 begår selvmord under stor mystik i et afsides kloster i Rumænien, bliver fader Burker og novicen søster Irene udsendt af Vatikanet for at undersøge sagen. I klostret møder de modstand fra en dæmon i skikkelse af en grotesk nonne, og som mysteriet udfolder sig, bliver både præstens og novicens tro, liv og sjæle bragt i overhængende fare. Filmen er en forhistorie om hvor Nonnen fra Nattens Dæmoner “The Conjuring” kommer fra.

 • Release: 2018-09-05
 • Rating: 5.7
 • Production: New Line Cinema / Atomic Monster / The Safran Company /
 • Genre: Gyser Mysterium Thriller

Del denne film til dine venner

Se Film The Nun med danske undertekster

The Nun Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser The Nun film

The Nun Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved The Nun

 • Corin Hardy
  Director
 • Gary Dauberman
  Screenplay
 • James Wan
  Producer
 • Peter Safran
  Producer
 • Maxime Alexandre
  Director of Photography
 • James Wan
  Story

Udgivelses dato:
US 2018-09-05

Film budget:
$22,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/The Nun

The Nun – Film skuespillere og skuespillerinder

The Nun

Bonnie Aarons
The Nun / Valak
The Nun

Taissa Farmiga
Sister Irene
The Nun

Demián Bichir
Father Burke
The Nun

Jonas Bloquet
Maurice “Frenchie” Theriault
The Nun

Charlotte Hope
Sister Victoria
The Nun

Ingrid Bisu
Sister Oana

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmThe Nun online gratis, The Nun original med danske undertekster, The Nun filmstiben gratis, download film The Nun hele filmen, se The Nun film danmark, The Nun se online gratis

Film i lignende kategori

5.6

Annabelle

Annabelle

John og Mia er lykkelige over, at de venter deres første barn. Som gave køber John en sjælden vintage-dukke til sin gravide hustru, der bliver henrykt over sin nye ”Annabelle”. Men deres glæde stopper brat, da huset en nat invaderes af en satanisk kult. Et fremmed, ondskabsfuldt væsen har taget kontrol over Annabelle, som truer med at hjemsøge alle, der er i besiddelse af dukken.

7.2

Nattens Dæmoner 2

Nattens Dæmoner 2

Ægteparret Ed og Lorraine Warren, der har specialiseret sig i at uddrive paranormale fænomener, rejser i 1977 fra USA til det nordlige London. Her bor Peggy Hodgson, der er enlig mor til fire og skræmt fra vid og sans af de dæmoner, der hjemsøger det sociale boligbyggeri.

6.5

Annabelle 2: Skabelsen

Annabelle 2: Skabelsen

Flere år efter deres datters tragiske død, byder en dukkemager og hans kone en nonne og flere piger fra et ødelagt børnehjem velkommen i deres hjem. Snart bliver de alle mål for dukkemagerens besatte dukke, Annabelle.

6.4

Silent Hill

Silent Hill

Sharon er psykisk syg, og lægerne anbefaler indlæggelse på livstid. Det vil hendes mor Rose ikke høre tale om, så hun søger tilflugt i Silent Hil, en uhyggelig spøgelsesby, der altid er indhyllet i tåge og fuld af skumle væsner. Sharon bliver kidnappet og Rose beslutter at sætte hårdt mod hårdt i forsøget på at redde sin datter og komme en lurende ondskab til livs.