12 Strong Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

12 Strong (2018) Dansk filmen

2018-01-16 NA HD

SeFilms

02:10:00

12 Strong

12 Strong Dansk filmen Den uprøvede kaptajn bliver leder det første hold elitesoldater, der blev indsat i Afghanistan efter terrorangrebet på World Trade Center, 11. september 2001. Den lille indsatsgruppe på tolv mand er tvunget til at arbejde sammen med en lokal krigsherre i bestræbelserne på at komme Taliban til livs. Tusindvis af kilometer hjemmefra og i undertal, fem tusind til én, måtte soldaterne ride på hesteryg i kamp mod tanks!

 • Release: 2018-01-16
 • Rating: 5.5
 • Production: Torridon Films / Alcon Entertainment / Black Label Media / Jerry Bruckheimer Films / Lionsgate / 16:14 Entertainment /
 • Genre: Krig Drama Historie

Del denne film til dine venner

Se Film 12 Strong med danske undertekster

12 Strong Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser 12 Strong film

12 Strong Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved 12 Strong

 • Nicolai Fuglsig
  Director
 • Jerry Bruckheimer
  Producer
 • Lorne Balfe
  Music
 • Wilhelm Pfau
  Set Decoration
 • Daniel J. Lester
  Costume Design
 • Ted Tally
  Writer

Udgivelses dato:
US 2018-01-16

Film budget:
$35,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/12 Strong

12 Strong – Film skuespillere og skuespillerinder

12 Strong

Chris Hemsworth
Captain Mitch Nelson
12 Strong

Michael Shannon
Chief Warrant Officer Hal Spencer
12 Strong

Michael Peña
Sgt First Class Sam Diller
12 Strong

Trevante Rhodes
Sgt First Class Ben Milo
12 Strong

Navid Negahban
General Dostum
12 Strong

Geoff Stults
Sean Coffers

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se film12 Strong online gratis, 12 Strong original med danske undertekster, 12 Strong filmstiben gratis, download film 12 Strong hele filmen, se 12 Strong film danmark, 12 Strong se online gratis

Film i lignende kategori

7.4

The Revenant

The Revenant

‘The Revenant’ handler om pelsjægeren Hugh Glass, der i 1820erne drager ud på en ekspedition med 100 andre pelsjægere. Undervejs bliver han angrebet af en bjørn. Bjørnen dræbes med hjælp fra andre pelsjægere, men Glass mister bevidstheden og efterlades alene i ødemarken. Da han vågner, er der 300 km mellem Hugh Glass og hævn.

7.4

Lone Survivor

Lone Survivor

Filmen ‘Lone Survivor’ handler om fire toptrænede amerikanske Navy SEAL-soldater sendes på en hemmelig mission langt bag fjendens linjer i Afghanistan. Målet er Talibanlederen, Ahmad Shahd, der ifølge rygterne befinder sig i Hindu Kush-regionen, men intet er sikkert.

6

Twilight

Twilight

‘Twilight’ er filmatiseringen af Stephenie Meyers populære roman af samme navn om vampyren Edward Cullen og teenageren Bella Swan.Bella Swan er helt almindelig – og forelsket. Edward Cullen er helt ualmindelig – og forelsket. Og de er langt fra at få og nå hinanden.Instruktøren Catherine Hardwicke har baseret sin romantiske thriller på Stephenie Meyers bestseller TWILIGHT. En moderne ’Romeo og Julie’-love-story der udspiller sig i en lille amerikansk by hvor den unge Bella forelsker sig i den karismatiske og mystiske Edward.Forholdets største problemer er, at Edward er vampyr. Kan Edward elske Bella uden at dræbe? Kan Bella elske Edward uden at vide sig sikker på sin skæbne?Kærlighedens største og fineste følelser smelter sammen i ‘Twilight’. En original og anderledes ungdomsfilm, der indeholder både drama, varme og humor.

7.8

Danser med ulve

Danser med ulve

Løjtnant Dunbars heroiske indsats under borgerkrigen giver ham fribillet til selv at vælge tjenestested. Drevet af et ønske om at se “The frontier”, inden den helt forsvinder, vælger han en post dybt inde i “Indianerlandet”. Snart kommer han i kontakt med en Sioux indianerstamme, der er lige så ivrige efter at lære om de hvide, som han er efter at lære om dem.