Mortal Engines Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Mortal Engines (2018) Dansk filmen

2018-12-06 NA HD

SeFilms

02:08:00

Mortal Engines

Mortal Engines Dansk filmen Der er gået tusinder af år, siden civilisationen blev totalt udslettet, men menneskeheden har tilpasset sig og nye måder at leve på har udviklet sig. Gigantiske, flytbare byer bevæger sig nu rundt på jorden og jagter hensynsløst mindre trækbyer. Tom Natsworthy — som kommer fra et lavere niveau af den stor trækby London – må kæmpe for sin overlevelse, efter han møder den farlige Hester Shaw, der er på flugt. De er to modsætninger, som sammen skaber en højst usandsynlig alliance, der kommer til at ændre fremtiden.

 • Release: 2018-12-06
 • Rating: 6.1
 • Production: Scholastic Productions / Silvertongue Films / Universal Pictures / WingNut Films / Media Rights Capital /
 • Genre: Sci-fi Action Eventyr

Del denne film til dine venner

Se Film Mortal Engines med danske undertekster

Mortal Engines Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Mortal Engines film

Mortal Engines Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Mortal Engines

 • Christian Rivers
  Director
 • Peter Jackson
  Producer
 • Fran Walsh
  Producer
 • Zane Weiner
  Producer
 • Amanda Walker
  Producer
 • Deborah Forte
  Producer

Udgivelses dato:
NZ 2018-12-06

Film budget:
$100,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Mortal Engines

Mortal Engines – Film skuespillere og skuespillerinder

Mortal Engines

Hera Hilmar
Hester Shaw
Mortal Engines

Robert Sheehan
Tom Natsworthy
Mortal Engines

Hugo Weaving
Thaddeus Valentine
Mortal Engines

Jihae
Anna Fang
Mortal Engines

Ronan Raftery
Bevis Pod
Mortal Engines

Leila George
Katherine Valentine

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmMortal Engines online gratis, Mortal Engines original med danske undertekster, Mortal Engines filmstiben gratis, download film Mortal Engines hele filmen, se Mortal Engines film danmark, Mortal Engines se online gratis

Film i lignende kategori

7.4

The Revenant

The Revenant

‘The Revenant’ handler om pelsjægeren Hugh Glass, der i 1820erne drager ud på en ekspedition med 100 andre pelsjægere. Undervejs bliver han angrebet af en bjørn. Bjørnen dræbes med hjælp fra andre pelsjægere, men Glass mister bevidstheden og efterlades alene i ødemarken. Da han vågner, er der 300 km mellem Hugh Glass og hævn.

8.2

A Clockwork Orange

A Clockwork Orange

Han tramper, hujer, stjæler, synger, stepdanser, voldtager. Hooliganen Alex (Malcolm McDowell) har det sjovt – men i den grad på bekostning af andre. Hans udvikling fra amoralsk punker til hjernevasket bedsteborger og tilbage igen er det dynamiske omdrejningspunkt i Stanley Kubricks chokerende fremtidsvision efter Anthony Burgess’ roman af samme navn. A Clockwork Orange vakte stort røre, da den havde premiere, men vandt kritikerpriserne New York Film Critics Best Picture og Director Awards og blev nomineret til fire Oscars®,* herunder for bedste film. Og den formår stadig at pirre, chokere og holde seeren tryllebunden.

7.1

The Maze Runner

The Maze Runner

Da Thomas vågner op er han fanget i en kæmpe labyrint med en gruppe andre drenge og kan intet huske, bortset fra nogle underlige drømme om en mystisk organisation ved navn W.C.K.D. Thomas må sammensætte minder fra hans fortid og ledetråde fra labyrinten for at finde frem til sin sande skæbne og dermed en vej ud af labyrinten.

7.4

The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Catching Fire

Vinderne af Hunger Games, Katniss og Peeta, sendes på sejrstur i Distrikterne. Men stik imod hensigten ansporer deres tilstedeværelse det undertrykte folk til oprør. Den despotiske præsident Snow vælger derfor at sende idolerne tilbage i arenaen. Denne gang skal de kæmpe i en særlig veteranturnering mod de tidligere vindere af Hunger Games – og planen er, at Katniss ikke må slippe levende fra dysten.