Roma Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Roma (2018) Dansk filmen

2018-08-25 NA HD

SeFilms

02:15:00

Roma

Roma Dansk filmen

 • Release: 2018-08-25
 • Rating: 8.1
 • Production: Participant Media / Esperanto Filmoj /
 • Genre: Drama

Del denne film til dine venner

Se Film Roma med danske undertekster

Roma Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Roma film

Roma Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Roma

 • Alfonso Cuarón
  Director
 • Alfonso Cuarón
  Writer
 • Nicolás Celis
  Producer
 • Alfonso Cuarón
  Producer
 • Gabriela Rodríguez
  Producer
 • Alfonso Cuarón
  Cinematography

Udgivelses dato:
US 2018-08-25

Film budget:
$0.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Roma

Roma – Film skuespillere og skuespillerinder

Roma

Yalitza Aparicio
Cleodegaria “Cleo” Gutiérrez
Roma

Marina de Tavira
Sra. Sofía
Roma

Diego Cortina Autrey
Toño
Roma

Carlos Peralta
Paco
Roma

Marco Graf
Pepe
Roma

Daniela Demesa
Sofi

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmRoma online gratis, Roma original med danske undertekster, Roma filmstiben gratis, download film Roma hele filmen, se Roma film danmark, Roma se online gratis

Film i lignende kategori

8.4

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest er ikke den skarpeste kniv i skuffen, men han har i stedet en medmenneskelig umiddelbarhed. Og så kan Forrest løbe. Takket være disse to talenter bliver Forrest liv en fantastisk rejse, hvor Football-stjerne, maratonløber, Vietnam-helt blot er nogle få stationer på vejen. Og imens lærer han ubevidst sin omverden, hvad det vil sige at være menneske.

7.4

Zodiac

Zodiac

San Francisco, 1970. En seriemorder efterlader kryptiske spor på sine gerningssteder og sender forhånende breve til politiet, der dog ikke af den grund kommer tættere på at fange ham. En lille gruppe politifolk og en journalist forsøger stædigt at fange den nærmest usynlige morder, men må sande, at dennes magt strækker sig langt længere end de umiddelbart havde forstillet sig.

8.1

Niceville

Niceville

‘Niceville’ foregår i Mississippi, USA. Året er 1962 og den nye racelov netop er blevet indført.Adskillelsen mellem hvide og sorte er pludselig ikke længere lovlig. Ku Klux Klan hærger, og sorte lever i skræk og rædsel.Så meget desto mere fantastisk – og modigt – er det da også, da Aibileen, en sort tjenestepige, indvilger i at fortælle sin historie til miss Skeeter.Skeeter er en ung hvid kvinde, der aldrig har forstået, hvorfor hendes egen elskede ’mammy’ forsvandt ud af hendes liv, og som har sat sig for at beskrive tilværelsen of en række sorte tjenestepiger.Aibileen er den første. Men det er ikke nok med kun én stemme. Langsomt, møjsommeligt og i dybeste hemmelighed lykkes det i ‘Niceville’ at rekruttere andre kvinder og få dem til at fortælle deres historie – med livet som indsats.’Niceville’ er baseret på romanen ‘The Help’ af Kathryn Stockett.

6.6

Inherent Vice

Inherent Vice

L.A. 1970. Den omtågede privatdetektiv Doc Sportello opsøges af sin eks, Shasta Fay. Hun beder Doc om hjælp til at forpurre et komplot, som hendes nye elskers kone har udtænkt for at få den stenrige gom smidt i galehuset. Før Doc kan sige “knæhøj karse”, er Shasta og hendes elsker sporløst væk. Doc tumler ud på opgaven og mister hurtigt tråden i byens virvar af excentriske originaler og farlige pigebørn.