Mowgli: Legend Of The Jungle Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Mowgli: Legend of the Jungle (2018) Dansk filmen

2018-11-25 NA HD

SeFilms

01:45:00

Mowgli: Legend of the Jungle

Mowgli: Legend of the Jungle Dansk filmen Menneskebarnet Mowgli vokser op med en ulveflok i junglen i Indien. Han lærer de ofte barske regler i junglen af bjørnen Baloo og panteren Bagheera. Missionen lykkes i en sådan grad at Mowgli bliver accepteret af dyrene i junglen som en af deres egne. Alle undtagen én: den frygtindgydende tiger Shere Khan. Men der er større farer der lurer i junglen: nemlig da Mowgli står ansigt til ansigt med sine menneskelige oprindelse.

 • Release: 2018-11-25
 • Rating: 6.6
 • Production: The Imaginarium / Warner Bros. Pictures / Netflix /
 • Genre: Eventyr Drama

Del denne film til dine venner

Se Film Mowgli: Legend of the Jungle med danske undertekster

Mowgli: Legend of the Jungle Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Mowgli: Legend of the Jungle film

Mowgli: Legend of the Jungle Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Mowgli: Legend of the Jungle

 • Mark Sanger
  Editor
 • Andy Serkis
  Director
 • Rudyard Kipling
  Novel
 • Callie Kloves
  Screenplay
 • Jonathan Cavendish
  Producer
 • Steve Kloves
  Producer

Udgivelses dato:
GB 2018-11-25

Film budget:
$175,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Mowgli: Legend of the Jungle

Mowgli: Legend of the Jungle – Film skuespillere og skuespillerinder

Mowgli: Legend of the Jungle

Rohan Chand
Mowgli
Mowgli: Legend of the Jungle

Christian Bale
Bagheera
Mowgli: Legend of the Jungle

Benedict Cumberbatch
Shere Khan
Mowgli: Legend of the Jungle

Cate Blanchett
Kaa (voice)
Mowgli: Legend of the Jungle

Andy Serkis
Baloo
Mowgli: Legend of the Jungle

Freida Pinto
Messua

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmMowgli: Legend of the Jungle online gratis, Mowgli: Legend of the Jungle original med danske undertekster, Mowgli: Legend of the Jungle filmstiben gratis, download film Mowgli: Legend of the Jungle hele filmen, se Mowgli: Legend of the Jungle film danmark, Mowgli: Legend of the Jungle se online gratis

Film i lignende kategori

6.8

Junglebogen

Junglebogen

Drengebarnet Mowgli vokser op hos en ulvefamilie i junglen. Da den menneskehadende tiger Shere Khan vender tilbage til området, kommer Mowglis liv i fare. Drengens ven, panteren Bagheera, finder det klogt at flytte Mowgli tilbage til menneskenes landsby. Der bliver til en lang og begivenhedsrig tur gennem junglen, hvor Mowgli bl.a. møder den dovne bjørn Baloo og kæmpeaben kong Louie.

7.1

Den uendelige historie

Den uendelige historie

Bastians liv er ikke nemt. Han bliver drillet i skolen, og en dag flygter han fra en gruppe ondskabsfulde drenge ind i en boghandel. Den aldrende ejer giver Bastian en magisk bog, hvor han kan læse om en helt på hans egen alder i et fortryllende eventyrland. Langsomt forstår Bastian at han også selv er en vigtig del af historien, og pludselig bliver han draget ind i kampe mod de onde kræfter der truer med at udslette landet.

6.3

Narnia: Morgenvandrerens rejse

Narnia: Morgenvandrerens rejse

Nye eventyr venter Edmund og Lucy Pevensie. Sammen med deres fætter Eustace og deres fælles royale ven, Prins Caspian går de ombord på skibet ’The Dawn Treader’. Her forsvinder de ind i et mystisk og magisk maleri og firkløveret er nu pludselig blevet kastet ud i en faretruende mission, hvor de er nødt til at samle alt deres mod. For Narnias skæbne afhænger udelukkende af deres mod og evner.

7.8

Danser med ulve

Danser med ulve

Løjtnant Dunbars heroiske indsats under borgerkrigen giver ham fribillet til selv at vælge tjenestested. Drevet af et ønske om at se “The frontier”, inden den helt forsvinder, vælger han en post dybt inde i “Indianerlandet”. Snart kommer han i kontakt med en Sioux indianerstamme, der er lige så ivrige efter at lære om de hvide, som han er efter at lære om dem.