Bird Box Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Bird Box (2018) Dansk filmen

2018-12-13 NA HD

SeFilms

02:04:00

Bird Box

Bird Box Dansk filmen Fem år efter en usynlig tilstedeværelse drev det meste af samfundet til selvmord, gør en overlevende og hendes to børn et desperat forsøg på at komme i sikkerhed.

 • Release: 2018-12-13
 • Rating: 7.1
 • Production: Universal Pictures / Bluegrass Films / Chris Morgan Productions /
 • Genre: Thriller Drama Sci-fi Gyser

Del denne film til dine venner

Se Film Bird Box med danske undertekster

Bird Box Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Bird Box film

Bird Box Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Bird Box

 • Susanne Bier
  Director
 • Eric Heisserer
  Screenplay
 • Salvatore Totino
  Director of Photography
 • Josh Malerman
  Novel
 • Ben Lester
  Editor
 • Jan Roelfs
  Production Design

Udgivelses dato:
US 2018-12-13

Film budget:
$19,800,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bird Box

Bird Box – Film skuespillere og skuespillerinder

Bird Box

Sandra Bullock
Malorie
Bird Box

Trevante Rhodes
Tom
Bird Box

John Malkovich
Douglas
Bird Box

Sarah Paulson
Jessica
Bird Box

Jacki Weaver
Cheryl
Bird Box

Rosa Salazar
Lucy

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmBird Box online gratis, Bird Box original med danske undertekster, Bird Box filmstiben gratis, download film Bird Box hele filmen, se Bird Box film danmark, Bird Box se online gratis

Film i lignende kategori

7.1

The Maze Runner

The Maze Runner

Da Thomas vågner op er han fanget i en kæmpe labyrint med en gruppe andre drenge og kan intet huske, bortset fra nogle underlige drømme om en mystisk organisation ved navn W.C.K.D. Thomas må sammensætte minder fra hans fortid og ledetråde fra labyrinten for at finde frem til sin sande skæbne og dermed en vej ud af labyrinten.

6.7

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

The Hunger Games: Mockingjay – del 1

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) befinder sig i Distrikt 13 efter, helt bogstaveligt, at have rystet The Hunger Games i sin grundvold i den seneste film. Under kommando af oprørernes præsident Coin (Julianne Moore) og rådgivet af sine trofaste venner, kaster Katniss sig ud i en desperat kamp for at redde Peeta (Josh Hutcherson) og det borgerkrigshærgede Panem, hvis borgere nu ser hende som symbol på deres frihedskamp mod Capitols diktatoriske præsident Snow (Donald Sutherland).

6.6

Maze Runner 2: Infernoet

Maze Runner 2: Infernoet

Thomas og de andre overlevende fra labyrinten vågner til en ny og helt anderledes hverdag. Gruppen befinder sig nu i en aflukket bygning, hvor de tilbydes mad og nyt tøj.Samtidig viser det sig, at der bor andre unge, som også har overlevet tilsvarende labyrinter, og som nu ser frem til en bedre fremtid. Men det går hurtigt op for Thomas, at der er noget helt galt, og at deres nye værter har skumle bagtanker.Derfor igangsætter gruppen en flugt, der uheldigvis fører til endnu flere udfordringer i det golde, farefulde område kaldet Infernoet.’Maze Runner 2: Infernoet’ følger op på den første filmatisering af James Dashners romanserie, som havde premiere sidste år.

6.1

The Quiet

The Quiet

Dot (Camilla Belle) er ikke som de andre piger. Hun er døv og passer derfor ikke ind blandt skolens smarte piger, anført af den udspekulerede cheerleader, Nina (Elisha Cuthbert), så hun holder sig derfor mest for sig selv. Da Dot mister sin far, bliver hun nødt til at flytte ind hos sine gudforældre, Olivia og Paul Deer (Edie Falco og Martin Donovan), der også er Ninas forældre. Det viser sig dog snart, at alt ikke er, som det skal være i hendes nye hjem. Deer-familien har nogle mørke hemmeligheder!