Hunter Killer Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Hunter Killer (2018) Dansk filmen

2018-10-19 NA HD

SeFilms

02:02:00

Hunter Killer

Hunter Killer Dansk filmen En amerikansk ubådskaptajn bliver sendt ud for at hjælpe U.S. Navy Seals med en redningsaktion. Kaptajnen skal finde den russiske præsident, der er blevet kidnappet af en oprørsk general.

 • Release: 2018-10-19
 • Rating: 5.8
 • Production: Original Film / G-BASE / Millennium Films / Hunter Killer Productions / Hishow Entertainment / SprocketHeads / Tucker Tooley Entertainment /
 • Genre: Action Thriller

Del denne film til dine venner

Se Film Hunter Killer med danske undertekster

Hunter Killer Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Hunter Killer film

Hunter Killer Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Hunter Killer

 • Donovan Marsh
  Director
 • George Wallace
  Novel
 • Don Keith
  Novel
 • Jamie Moss
  Screenplay
 • Arne Schmidt
  Screenplay

Udgivelses dato:
CN 2018-10-19

Film budget:
$0.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Hunter Killer

Hunter Killer – Film skuespillere og skuespillerinder

Hunter Killer

Gerard Butler
Capt. Joe Glass
Hunter Killer

Common
RADM John Fisk
Hunter Killer

Michael Nyqvist
Captain Sergi Andropoyov
Hunter Killer

Mikhail Gorevoy
Admiral Dmitri Durov
Hunter Killer

Gary Oldman
CJCS Charles Donnegan
Hunter Killer

Toby Stephens
Lieutenant Beaman

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmHunter Killer online gratis, Hunter Killer original med danske undertekster, Hunter Killer filmstiben gratis, download film Hunter Killer hele filmen, se Hunter Killer film danmark, Hunter Killer se online gratis

Film i lignende kategori

7.4

The Revenant

The Revenant

‘The Revenant’ handler om pelsjægeren Hugh Glass, der i 1820erne drager ud på en ekspedition med 100 andre pelsjægere. Undervejs bliver han angrebet af en bjørn. Bjørnen dræbes med hjælp fra andre pelsjægere, men Glass mister bevidstheden og efterlades alene i ødemarken. Da han vågner, er der 300 km mellem Hugh Glass og hævn.

6.6

Con Air

Con Air

En tilfældig frigivet fange, er på vej mod friheden om bord på et specialbygget fangetransportfly, men tvinges ud i en umulig situation, da flyet kapres af landets farligste kriminelle– ledet af den berygtede morder Cyrus ”The Virus” Grissom. Spænd sikkerhedsselen og hold fast, for denne specialudgave løfter Con Air til nye højder!

6.8

Die Hard II

Die Hard II

På en snefyldt juleaften i landets hovedstad har en håndfuld terrorister besat en større international lufthavn, hvor de holder tusinder af julerejsende som gidsler. Terroristerne, som er en bande af deserterede lejesoldater anført af den morderiske slyngel af en officer (William Sadler), er kommet for at redde en narkobaron fra fængsel. De har forberedt sig på alle eventualiteter, undtagen én: John McClane (Bruce Willis), en strisser der har fri fra tjenesten og som bliver forfulgt af et dødeligt déjà vu. John McClane, kæmper ikke alene kæmper mod terroristerne, men også mod en uduelig chef for lufthavspolitiet (Dennis Franz), den hjernedøde kommandant (John Amos) fra hærens antiterrorkorps, samt en dødsens farlig vintersnestorm. Landingsbanerne bliver overplastret med død og ødelæggelse og McClane er i et kapløb med tiden. Hans kone (Bonnie Bedelia) er fanget i et af de fly der cirkler rundt over lufthavnen, mens det langsomt løber tør for benzin.

5.4

Hulk

Hulk

Videnskabsmanden Bruce Banner (Eric Bana – Black Hawk Down) har problemer med at styre sin vrede. Hans rolige liv som en strålende forsker, der arbejder med sin ekskæreste Betty Ross, Oscar-vinder Jennifer Connelly – A Beautiful Mind, skjuler en smertefuld fortid. Et usædvanligt laboratorieuheld røber Bruces heroiske instinkter, men slipper også hans indre dæmoner løs. Han bliver da den stærkeste skabning på denne jord. En superhelt og et monster. Oscar-nominerede Ang Lee (Tiger på spring, Drage i skjul) kombinerer magien med banebrydende visuelle effekter i denne blockbuster, hvor den klassiske Marvel Comics superhelt kommer til live. Et sandt fænomen.