Deadpool 2 Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Deadpool 2 (2018) Dansk filmen

2018-05-15 NA HD

SeFilms

02:00:00

Deadpool 2

Deadpool 2 Dansk filmen Efter at have overlevet et næsten fatalt bøffel-angreb, kæmper en vansiret kantinekok for at blive byens hotteste bartender, mens han skal lære at leve med sin manglende smagssans. I sin søgen efter at genfinde livslysten og en flux capacitor, må Wade kæmpe mod ninjaer, Yakuza-mafiaen og en flok seksuelt aggressive køtere, mens han rejser verden rundt for at opdage vigtigheden af familie, venskab og smag. Han finder sin eventyrlyst, samtidigt med at han gør sig fortjent til det eftertragtede kaffekrus med skriften ”Verdens bedste elsker”.Denne gang må den sværdsvingende anti-helt og vansirede mutant samle et hold af med-mutanter for sammen at beskytte en ung artsfælle med superkræfter mod den brutale og tidsrejsende Cable. Således danner Deadpool holdet X-Force for at jagte Cable. Holdet består bl.a. af den kolossale Colossus, den yderste heldige Domino samt Bedlam, Shatterstar, Zeitgeist og den helt almindelige mand Peter.

 • Release: 2018-05-15
 • Rating: 7.5
 • Production: Marvel Entertainment / 20th Century Fox /
 • Genre: Action Komedie Eventyr

Del denne film til dine venner

Se Film Deadpool 2 med danske undertekster

Deadpool 2 Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Deadpool 2 film

Deadpool 2 Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Deadpool 2

 • David Leitch
  Director
 • Paul Wernick
  Screenplay
 • Rhett Reese
  Screenplay
 • Fabian Nicieza
  Characters
 • Rob Liefeld
  Characters
 • Simon Kinberg
  Producer

Udgivelses dato:
US 2018-05-15

Film budget:
$110,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Deadpool 2

Deadpool 2 – Film skuespillere og skuespillerinder

Deadpool 2

Ryan Reynolds
Wade Wilson / Deadpool / Juggernaut (voice) / Himself
Deadpool 2

Josh Brolin
Nathan Summers / Cable
Deadpool 2

Morena Baccarin
Vanessa
Deadpool 2

Julian Dennison
Russell Collins / Firefist
Deadpool 2

Zazie Beetz
Neena Thurman / Domino
Deadpool 2

T.J. Miller
Jack Hammer / Weasel

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmDeadpool 2 online gratis, Deadpool 2 original med danske undertekster, Deadpool 2 filmstiben gratis, download film Deadpool 2 hele filmen, se Deadpool 2 film danmark, Deadpool 2 se online gratis

Film i lignende kategori

5.8

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

Vi befinder os, efter storbyen Metropolis blev lagt i ruiner af mægtige skabninger fra rummet. Godt nok sejrede den retfærdige Superman, men nu stilles der spørgsmålstegn ved hans guddommelige kræfter og den manglende regeringskontrol. Ud af skyggen træder den selvtægtende beskytter af de svageste, Batman, der har sine egne motiver for at gå i kamp mod den overlegne Superman.

7

Superman

Superman

Vi følger den fantastiske historie om Superman, der kommer til Jorden, efter hans hjemplanet, Krypton, er eksploderet. Han antager dæknavnet Clark Kent og møder superskurken, Lex Luther, i en superkamp, som får hele Jorden til at ryste!For at være i stand til at lave et superprojekt som dette må alt være super. Filmens superbudget var langt det største i historien, og folkene bag filmen de største: instruktøren Richard Donner (Lethal Weapon 1-4) var meget hot efter horrorhittet The Omen (1976), og manuskriptforfatterne Mario Puza og Tom Mankiewicz havde stået bag The Godfather og tre James Bond-film. Foruden Christopher Reeve i titelrollen finder vi på rollelisten Gene Hackman som Lex Luthor samt Oscar-vinderen Marlon Brando, der fik ca. 20 mio. kroner for sin rolle som Jor-El. Af alle medvirkende blev hele 12 Oscar-nominerede og var med til at gøre dette til superfilmen over alle superfilm.

8.4

The Dark Knight

The Dark Knight

I ‘The Dark Knight’, efterfølgeren til ‘Batman Begins’ fortsætter Batman sin intense krig mod kriminaliteten i Gotham City.Han havde egentlig forestillet sig, at han kunne lægge den sorte kappe fra sig og dermed få en mere almindelig tilværelse. Men efterhånden begynder han at forstå, at den ikke er så nem at komme af med.. hvis nogensinde. For der vil altid være nye fjender at beskytte byen imod.Der er nemlig opstået en slags vakuum i byen, efter at det lykkedes Batman at få luget ud i korruptionen og forbryderne i Gotham City. Farlige kriminelle elementer vil overtage byen, men udover disse organiserede forbrydere, er der også en endnu større ærkeskurk på banen – den hensynsløse galning Jokeren – som skaber ekstremt anarki og kaos rundt om i byen.

7.6

Batman Begins

Batman Begins

Efter det brutale mord på hans forældre rejser den desillusionerede industri-arving Bruce Wayne rundt i verden for at lære at forstå, hvordan den kriminelle hjerne fungerer. Han begynder snart på sin rejse at bekæmpe uretfærdighed og skabe frygt blandt dem, der udnytter de svage – samtidig med at han kæmper mod sine egne dæmoner.Da han vender tilbage til Gotham City, opdager han, at byen flyder med organiseret kriminalitet, småforbrydere og moralsk forrådnelse. Bruce slår sig sammen med politibetjenten Jim Gordon og den offentlige anklager Rachel Dawes.Med deres hjælp og en masse støtte fra sin altid trofaste butler Alfred, samt Lucius Fox fra Wayne Enterprises, skaber Bruce sit alter-ego: Batman, en kappeklædt hævner, der bruger sin styrke, sit intellekt og en imponerende række avancerede high-tech gadgets våben i kampen mod det onde.