Your Name Film 2016 Dansk Undertekst Hele Filmen

Your Name (2016) Dansk filmen

2016-08-26 NA HD

SeFilms

01:46:00

Your Name

Your Name Dansk filmen Your Name følger den unge gymnasiepige Mitsuha. Hun er træt af at bo på landet og ønsker inderligt, at hun var en flot dreng fra Tokyo.Det ønske går på magisk vis i opfyldelse, og i bedste Freaky Friday-stil bytter hun krop med drengen Taki, som går på gymnasiet i Tokyo. Sådan bytter de tilværelse frem og tilbage, og med tiden lærer de at kommunikere med hinanden ved at efterlade sedler og beskeder på hinandens mobiltelefoner.De to teenagere ender med at hjælpe hinanden gennem deres unikke egenskab. Mitsuha hjælper Taki med hans kærlighedsliv, og Taki gør Mitsuha bedre i skolen.

 • Release: 2016-08-26
 • Rating: 8.6
 • Production: CoMix Wave Films /
 • Genre: Romantik Animation Drama

Del denne film til dine venner

Se Film Your Name med danske undertekster

Your Name Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Your Name film

Your Name Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Your Name

 • Kenichi Tsuchiya
  Animation Director
 • Makoto Shinkai
  Director
 • You Yamada
  Sound Director
 • Genki Kawamura
  Producer
 • Masashi Ando
  Animation Director
 • Kazuchika Kise
  Animation Director

Udgivelses dato:
JP 2016-08-26

Film budget:
$0.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Your Name

Your Name – Film skuespillere og skuespillerinder

Your Name

Ryunosuke Kamiki
Taki Tachibana (voice)
Your Name

Mone Kamishiraishi
Mitsuha Miyamizu (voice)
Your Name

Masami Nagasawa
Miki Okudera (voice)
Your Name

Etsuko Ichihara
Hitoha Miyamizu (voice)
Your Name

Ryou Narita
Katsuhiko Teshigawara (voice)
Your Name

Aoi Yuki
Sayaka Natori (voice)

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmYour Name online gratis, Your Name original med danske undertekster, Your Name filmstiben gratis, download film Your Name hele filmen, se Your Name film danmark, Your Name se online gratis

Film i lignende kategori

7.8

Nausicaä fra vindenes dal

Nausicaä fra vindenes dal

Lang tid efter jorden blev lagt øde af endnu en verdenskrig, regerer prinsesse Nausicaä over folket fra vindens dal. Den nye verden er også barsk og krigerisk, så Nausicaä må kæmpe hårdt mod andre stammer – for slet ikke at tale om gigantiske giftige biller, der ikke er kendetegnet ved deres villighed til at forhandle og indgå kompromiser.

8.1

Min nabo Totoro

Min nabo Totoro

De to søstre, Mei og Satsuki, flytter på landet med deres kærlige, men nogle gange også lettere distræte far. Huset er hjemsøgt af små, levende nullermænd, som dog ikke er mere faretruende, end at de forføjer sig bort, så snart det runger af latter i stuerne. Den yngste pige falder ned i et dybt hul i jorden og vækker et af underskovens fabeldyr til live. Sammen med denne vidunderlige, flyvske og vennesæle ’skovvogter’ – Totoro, hedder den – begiver børnene sig ud på de mest fantastiske flyveture gennem og over skovene, bl.a. i en blød, tolvbenet kattebus, hvor dyrets øjne fungerer som billygter. Imens vokser den lille Totoro sig stadigt større, uden at den af den grund holder op med at ligne en forvokset kanin!

6.5

It Follows

It Follows

Gyseren ‘It Follows’ handler om den smukke 19-årige Jay, der møder en sød fyr, dyrker sex med ham, og derefter vågner op til en frygtelig besked.Hendes date fortæller hende, at han har smittet hende med en forbandelse. Et ansigtsløst væsen vil forfølge hende, indtil hun selv har sex med en anden og dermed overfører ondskaben. Nu må Jay gøre alt for at overleve, og heldigvis får hun hjælp af sine nærmeste venner – inklusiv Paul der er håbløst forelsket i sin veninde.