Ant-Man And The Wasp Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Ant-Man and the Wasp (2018) Dansk filmen

2018-07-04 NA HD

SeFilms

01:59:00

Ant-Man and the Wasp

Ant-Man and the Wasp Dansk filmen Scott Lang, der også er kendt som Ant-Man, kæmper med at kombinere familielivet med ansvaret som Ant-Man. Han kontaktes af Hope van Dyne og dr. Hank Pym, der har brug for ham til en vigtig mission. Scott må atter trække i dragten og lære at kæmpe sammen med Wasp mod en ny trussel.

 • Release: 2018-07-04
 • Rating: 6.9
 • Production: Marvel Studios /
 • Genre: Action Eventyr Sci-fi Komedie Familie

Del denne film til dine venner

Se Film Ant-Man and the Wasp med danske undertekster

Ant-Man and the Wasp Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Ant-Man and the Wasp film

Ant-Man and the Wasp Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Ant-Man and the Wasp

 • Peyton Reed
  Director
 • Kevin Feige
  Producer
 • Louis D’Esposito
  Executive Producer
 • Stephen Broussard
  Executive Producer
 • Victoria Alonso
  Executive Producer
 • Stan Lee
  Executive Producer

Udgivelses dato:
US 2018-07-04

Film budget:
$140,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ant-Man and the Wasp

Ant-Man and the Wasp – Film skuespillere og skuespillerinder

Ant-Man and the Wasp

Paul Rudd
Scott Lang / Ant-Man
Ant-Man and the Wasp

Evangeline Lilly
Hope van Dyne / Wasp
Ant-Man and the Wasp

Michael Peña
Luis
Ant-Man and the Wasp

Walton Goggins
Sonny Burch
Ant-Man and the Wasp

Bobby Cannavale
Paxton
Ant-Man and the Wasp

Judy Greer
Maggie

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmAnt-Man and the Wasp online gratis, Ant-Man and the Wasp original med danske undertekster, Ant-Man and the Wasp filmstiben gratis, download film Ant-Man and the Wasp hele filmen, se Ant-Man and the Wasp film danmark, Ant-Man and the Wasp se online gratis

Film i lignende kategori

7

Superman

Superman

Vi følger den fantastiske historie om Superman, der kommer til Jorden, efter hans hjemplanet, Krypton, er eksploderet. Han antager dæknavnet Clark Kent og møder superskurken, Lex Luther, i en superkamp, som får hele Jorden til at ryste!For at være i stand til at lave et superprojekt som dette må alt være super. Filmens superbudget var langt det største i historien, og folkene bag filmen de største: instruktøren Richard Donner (Lethal Weapon 1-4) var meget hot efter horrorhittet The Omen (1976), og manuskriptforfatterne Mario Puza og Tom Mankiewicz havde stået bag The Godfather og tre James Bond-film. Foruden Christopher Reeve i titelrollen finder vi på rollelisten Gene Hackman som Lex Luthor samt Oscar-vinderen Marlon Brando, der fik ca. 20 mio. kroner for sin rolle som Jor-El. Af alle medvirkende blev hele 12 Oscar-nominerede og var med til at gøre dette til superfilmen over alle superfilm.

7.1

Ant-Man

Ant-Man

Svindleren Scott Lang får en chance for at bevise sit sande værd, da forskeren Hank Pym hverver ham til en usædvanlig opgave. Pym har udviklet en dragt, som skrumper bæreren og giver denne stor styrke samt evnen til at kommunikere med myrer. Denne superdragt skal Lang bruge til at begå et kup, som skal hindre skurken Darren Cross fra at udnytte teknologien i det ondes tjeneste. En sag for Ant-Man!

5.5

Superman Returns

Superman Returns

Siden Supermans mystiske forsvinden fem år tidligere, har verden måttet klare sig uden hjælp. Omfanget af forbrydelser er både steget i Metropolis og resten af verden, men det er intet at regne mod de spektakulære forbrydelser, som Lex Luthor har planlagt.

6.6

Superman på nye eventyr

Superman på nye eventyr

Det viser sig, at Superman ikke er den eneste overlevende fra Krypton. Tre kriminelle, dømt til eksil, undslipper og ankommer til jorden. Med alt andet end gode hensigter og superkræfter som Supermans begynder de at overtage verdensherredømmet. Heldigvis har vi Superman på vores side, og han er ikke bleg for at tage kampen op.