Pitch Perfect 3 Film 2017 Dansk Undertekst Hele Filmen

Pitch Perfect 3 (2017) Dansk filmen

2017-12-20 NA HD

SeFilms

01:33:00

Pitch Perfect 3

Pitch Perfect 3 Dansk filmen Siden forgængeren er pigerne fra The Barden Bellas blevet færdiguddannede på universitetet. Nu venter den virkelige verden, og den viser sig at byde på nogle helt nye udfordringer. Pigerne er spredt for alle vinde, men er ikke helt færdige med hinanden endnu, og de forsøger at finde genrejsning ved at tage på en turné i Europa.

 • Release: 2017-12-20
 • Rating: 6.4
 • Production: Gold Circle Films / Perfect World Pictures / Universal Pictures /
 • Genre: Komedie Musik

Del denne film til dine venner

Se Film Pitch Perfect 3 med danske undertekster

Pitch Perfect 3 Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Pitch Perfect 3 film

Pitch Perfect 3 Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Pitch Perfect 3

 • Trish Sie
  Director
 • Kay Cannon
  Writer
 • Elizabeth Banks
  Producer
 • Paul Brooks
  Producer
 • Scott Niemeyer
  Producer
 • Kris Redding
  Casting

Udgivelses dato:
US 2017-12-20

Film budget:
$45,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Pitch Perfect 3

Pitch Perfect 3 – Film skuespillere og skuespillerinder

Pitch Perfect 3

Anna Kendrick
Beca Mitchell
Pitch Perfect 3

Rebel Wilson
Patricia “Fat Amy” Hobart
Pitch Perfect 3

Brittany Snow
Chloe Beale
Pitch Perfect 3

Hailee Steinfeld
Emily Junk
Pitch Perfect 3

Elizabeth Banks
Gail Abernathy-McKadden-Feinberger
Pitch Perfect 3

Anna Camp
Aubrey Posen

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmPitch Perfect 3 online gratis, Pitch Perfect 3 original med danske undertekster, Pitch Perfect 3 filmstiben gratis, download film Pitch Perfect 3 hele filmen, se Pitch Perfect 3 film danmark, Pitch Perfect 3 se online gratis

Film i lignende kategori

6.9

Pitch Perfect 2

Pitch Perfect 2

Efter en historisk uheldig optræden i New York bliver de syngende collegepiger i a cappella-koret The Barden Bellas bandlyst fra konkurrencer i hjemlandet. For at få oprejsning må koret, med Beca i spidsen, stile efter at blive den første amerikanske gruppe, der vinder VM i a cappella. Men det kræver, at de slår de benhårde tyske tøser i Das Sound Machine ved finalen i København.

7.3

Pitch Perfect

Pitch Perfect

Beca (Anna Kendrick), er den pige, der hellere vil lytte til, hvad der kommer ud af hendes hovedtelefoner end hvad der kommer ud af dig. Ankommer til hendes nye kollegium, hun finder sig selv ikke ret til nogen klike, men en eller anden måde er muskuløs i én, at hun aldrig ville have valgt på egen hånd: sammen med Mean Girls, søde piger og underlige piger, hvis eneste til fælles, er, hvor gode de lyder, når de synge sammen, i den nye ud-højt komedie ‘Pitch Perfect.Når beca tager dette akustiske sang gruppe ud af deres verden af traditionelle arrangementer og perfekte harmonier ind i helt nye mash-ups, de kæmper for at klatre sig vej til toppen af ​​den barske verden af college a cappella. Det kan ende med enten den fedeste ting, de nogensinde vil gøre, eller det mest vanvittige, og det vil nok være lidt af begge dele.

6.9

Syng

Syng

Koalabjørnen Buster Moon er direktør for et faldefærdigt og lukningstruet teater. Som en sidste udvej vælger han at afholde en storstilet talentkonkurrence og udlover 100.000 dollars i præmie til vinderen. Et større menageri af musikalske dyr, fra elefanter og grise til mus og hulepindsvin, møder op med drømmen om at blive sangstjerner. Men banken er på nakken af Buster, og pengekisten er tom.

6

Camp Rock 2: The Final Jam

Camp Rock 2: The Final Jam

Vær klar til at rocke løs med årets største musikbegivenhed – nu i en Extended Edition udgave med aldrig før viste scener og sange! Tag med Mitchie (Demi Lovato), Shane, Nate og Jason (Jonas Brothers), og nogle helt nye lejrdeltagere over på den anden side af søen, og oplev dobbelt så meget musik, dobbelt så seje dansetrin og dobbelt så meget sjov i Camp Rock 2: The Final Jam.Mitchie har virkelig længtes efter at komme tilbage til Camp Rock og bruge sommeren på at lave ny musik med sine venner og superstjernen Shane Gray. Men de får hård konkurrence når den nye lejr Camp Star åbner på den anden side af søen med de nye talenter Luke (Matthew ”Mdot” Finley) og Dana (Chloe Bridges). I en spændende konkurrence mellem de to lejre, hvor Camp Rocks fremtid står på spil, vil Camp Stars fl otte produktioner og overdrevne krumspring så vinde, eller kan Camp Rock bevise at musik, samarbejde og følelser er det som virkelig tæller?