De Syv Samuraier Film 1954 Dansk Undertekst Hele Filmen

De syv samuraier (1954) Dansk filmen

1954-04-26 NA HD

SeFilms

03:27:00

De syv samuraier

De syv samuraier Dansk filmen Vi befinder os i 1500-tallets Japan. Bønderne i en lille by er trætte af hele tiden at blive overfaldet og plyndret af banditter. Byens vise mænd råder dem til at rekruttere nogle samuraier – professionelle krigere – der kan beskytte dem mod overfaldene. Det varer ikke længe, før syv meget forskellige samuraier har stillet sig til disposition. De Syv Samuraier er en af Akira Kurosawas mest kendte og omtalte film, og den var på sin tid den dyreste japanske film, der var lavet. Filmen blev belønnet med Sølvløven ved Venedigs Filmfestival, og den blev endda dobbelt Oscar-nomineret. De Syv Samuraier var inspiration for Hollywood-filmen The Magnificent Seven med blandt andre Steve McQueen og Yul Brynner.

 • Release: 1954-04-26
 • Rating: 8.4
 • Production: Toho Company, Ltd. /
 • Genre: Action Drama

Del denne film til dine venner

Se Film De syv samuraier med danske undertekster

De syv samuraier Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser De syv samuraier film

De syv samuraier Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved De syv samuraier

 • Akira Kurosawa
  Director
 • Shinobu Hashimoto
  Screenplay
 • Hideo Oguni
  Screenplay
 • Akira Kurosawa
  Screenplay
 • Sôjirô Motoki
  Producer
 • Fumio Hayasaka
  Original Music Composer

Udgivelses dato:
JP 1954-04-26

Film budget:
$2,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/De syv samuraier

De syv samuraier – Film skuespillere og skuespillerinder

De syv samuraier

Toshirō Mifune
Kikuchiyo
De syv samuraier

Takashi Shimura
Kambei Shimada
De syv samuraier

Yoshio Inaba
Gorobei Katayama
De syv samuraier

Seiji Miyaguchi
Kyuzo
De syv samuraier

Minoru Chiaki
Heihachi Hayashida
De syv samuraier

Daisuke Katô
Shichiroji

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmDe syv samuraier online gratis, De syv samuraier original med danske undertekster, De syv samuraier filmstiben gratis, download film De syv samuraier hele filmen, se De syv samuraier film danmark, De syv samuraier se online gratis

Film i lignende kategori

7.9

Krigerens skygge

Krigerens skygge

I den 16. århundredes Japan narre krigsherre Shingen Takeda fjenden ved at bruge tyven Kagemusha som dobbeltgænger. Alligvel bliver Shingen myrdet, men for at undgå kaos og nederlag bliver Kagemusha tvunget til at overtage den døde krigsherre identitet og ansvar.

7.4

Den sidste samurai

Den sidste samurai

Nathan Algren er krigsveteran fra den amerikanske borgerkrig. Han tager til Japan for at lære kejser Meijis tropper at bruge skydevåben i kampen mod landets sidste samurai. Men Algren bliver taget til fange af samuraien og ændrer livssyn, da han møder samuraiernes ældgamle traditioner og deres æreskodeks.

7.9

Kill Bill: Del 1

Kill Bill: Del 1

Ex-lejemorderen Black Mamba bliver på sin bryllupsdag forsøgt myrdet af sin tidligere arbejdsgiver og hans Deadly Viper Assassination Squad. Fem år senere skal regnskabet gøres op, og Black Mamba begynder nu at rejse verden rundt for at hævne sig på alle de involverede. Til allersidst venter det endelige opgør med bossen, Bill.