The Meg Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

The Meg (2018) Dansk filmen

2018-08-09 NA HD

SeFilms

01:55:00

The Meg

The Meg Dansk filmen Besætningen på et dybhavsobservationsfartøj kommer i livsfare, efter at de støder sammen med et 20 meter langt dyr og synker til bunds i Stillehavet. Dybhavs- og redningseksperten Jonas Taylor sendes ud for at redde mandskabet fra den sikre død på 11 kilometers dybde. Og helst uden selv at blive spist af kæmpehajen Megalodon – et fortidsuhyre, som ingen andre end Jonas har set i millioner af år.

 • Release: 2018-08-09
 • Rating: 5.9
 • Production: Apelles Entertainment / Gravity Pictures / Di Bonaventura Pictures / Flagship Entertainment Group /
 • Genre: Action Sci-fi Thriller Gyser

Del denne film til dine venner

Se Film The Meg med danske undertekster

The Meg Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser The Meg film

The Meg Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved The Meg

 • Belle Avery
  Writer
 • Jon Turteltaub
  Director
 • Dean Georgaris
  Storyboard
 • Steve Alten
  Novel
 • Erich Hoeber
  Writer
 • Jon Hoeber
  Writer

Udgivelses dato:
CN 2018-08-09

Film budget:
$150,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/The Meg

The Meg – Film skuespillere og skuespillerinder

The Meg

Jason Statham
Jonas Taylor
The Meg

Li Bingbing
Suyin
The Meg

Rainn Wilson
Morris
The Meg

Cliff Curtis
‘Mac’
The Meg

Ruby Rose
Jaxx
The Meg

Winston Chao
Zhang

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmThe Meg online gratis, The Meg original med danske undertekster, The Meg filmstiben gratis, download film The Meg hele filmen, se The Meg film danmark, The Meg se online gratis

Film i lignende kategori

7.6

Dødens Gab

Dødens Gab

Jaws er en af det forrige århundredes mest betydningsfulde og holdbare filmoplevelser. I 1975 førte instruktøren Steven Spielberg med overvældende kraft og uudholdelig spænding Peter Benchleys bestseller til det hvide lærred og efterlod dybe spor i biografgæster (og strandgæster).Med Roy Schneider, Robert Shaw og Richard Dreyfuss i rollerne som de tre mænd, der skal tilintetgøre den tre tons tunge, hvide dødsmaskine, som terroriserer en lille ferieby, blev Dødens gab en fænomenal blockbuster fra første dag, og den dag i dag bliver filmen stadig prist i høje toner af både kritikere og filmelskere.Genoplev denne tidløse film, som stadigvæk fylder flere generationer af biografgængere med skræk ved tanken om at gå i vandet!

6.3

The Shallows

The Shallows

Efter at have mistet sin mor, forsøger den unge medicinstuderende, Nancy Adams (Blake Lively) at bearbejde sin sorg med ensomhed og fordybelse. Så stik imod al fornuft tager hun alene ud for at surfe i den meget øde og afsides bugt, der var hendes mors absolutte yndlingssted i hele verden. Derude er der kun hende, bølgerne og ingen andre mennesker så langt øjet rækker. Men under overfladen venter rædslen i skikkelse af en gigantisk hvidhaj, der også har gjort krav på bugten med dens uudtømmelige spisekammer. Og lige nu har den udset sig Nancy på surfbrættet, oppe på overfladen.

5.9

Dødens Gab 2

Dødens Gab 2

Fire år senere begynder det igen!Den frygtede kæmpehaj, som politichefen Brody (Roy Scheider) og hans medhjælpere dræbte fire år tidligere, var ikke den eneste, som fandtes i havet omkring den lille badeby. Da den nye morderhaj angriber ti små sejlbåde med teenagere, bl.a. Brody’s to sønner, ender Brody i et kapløb med tiden.Jaws var Steven Spielbergs første verdenssucces, og vi finder den samme åndeløse spænding i denne opfølgning til den klassiske 1’er.

6.6

I havets hjerte

I havets hjerte

‘In the Heart of the Sea’ handler om den virkelige historie om en hvalbåd, der i 1820 sejlede ud fra kysten af Nantucket og blev overmandet af en kæmpe kaskelothval. Besætningen på 20 mand forsvandt til søs i mere end 90 dage og måtte til sidst trække lod om, hvem der skulle spises. Den virkelige historie har inspireret Herman Melvilles klassiske litterære værk ‘Moby Dick’.