Venom Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Venom (2018) Dansk filmen

2018-09-28 NA HD

SeFilms

01:52:00

Venom

Venom Dansk filmen Journalisten Eddie Brock kommer på sporet af en skummel læge, der udfører dødbringende forsøg på mennesker. Det går hverken værre eller bedre, end at Brock selv bliver invaderet af den ondsindede, fremmede organisme i dr. Drakes laboratorium. Brock bliver splittet mellem sit eget jeg og den udenjordiske symbiot, Venom, der overtager hans krop og giver ham umenneskelige og ødelæggende kræfter.

 • Release: 2018-09-28
 • Rating: 6.6
 • Production: Avi Arad Productions / Matt Tolmach Productions / Pascal Pictures / Marvel Entertainment / Tencent Pictures /
 • Genre: Sci-fi Action

Del denne film til dine venner

Se Film Venom med danske undertekster

Venom Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Venom film

Venom Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Venom

 • Scott Rosenberg
  Screenplay
 • Jeff Pinkner
  Screenplay
 • Avi Arad
  Producer
 • Matt Tolmach
  Producer
 • Amy Pascal
  Producer
 • David Michelinie
  Characters

Udgivelses dato:
CN 2018-09-28

Film budget:
$116,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Venom

Venom – Film skuespillere og skuespillerinder

Venom

Tom Hardy
Eddie Brock / Venom
Venom

Michelle Williams
Anne Weying
Venom

Riz Ahmed
Carlton Drake / Riot
Venom

Scott Haze
Security Chief Roland Treece
Venom

Reid Scott
Dr. Dan Lewis
Venom

Jenny Slate
Dr. Dora Skirth

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmVenom online gratis, Venom original med danske undertekster, Venom filmstiben gratis, download film Venom hele filmen, se Venom film danmark, Venom se online gratis

Film i lignende kategori

5.5

Superman Returns

Superman Returns

Siden Supermans mystiske forsvinden fem år tidligere, har verden måttet klare sig uden hjælp. Omfanget af forbrydelser er både steget i Metropolis og resten af verden, men det er intet at regne mod de spektakulære forbrydelser, som Lex Luthor har planlagt.

7

Superman

Superman

Vi følger den fantastiske historie om Superman, der kommer til Jorden, efter hans hjemplanet, Krypton, er eksploderet. Han antager dæknavnet Clark Kent og møder superskurken, Lex Luther, i en superkamp, som får hele Jorden til at ryste!For at være i stand til at lave et superprojekt som dette må alt være super. Filmens superbudget var langt det største i historien, og folkene bag filmen de største: instruktøren Richard Donner (Lethal Weapon 1-4) var meget hot efter horrorhittet The Omen (1976), og manuskriptforfatterne Mario Puza og Tom Mankiewicz havde stået bag The Godfather og tre James Bond-film. Foruden Christopher Reeve i titelrollen finder vi på rollelisten Gene Hackman som Lex Luthor samt Oscar-vinderen Marlon Brando, der fik ca. 20 mio. kroner for sin rolle som Jor-El. Af alle medvirkende blev hele 12 Oscar-nominerede og var med til at gøre dette til superfilmen over alle superfilm.

6.6

Superman på nye eventyr

Superman på nye eventyr

Det viser sig, at Superman ikke er den eneste overlevende fra Krypton. Tre kriminelle, dømt til eksil, undslipper og ankommer til jorden. Med alt andet end gode hensigter og superkræfter som Supermans begynder de at overtage verdensherredømmet. Heldigvis har vi Superman på vores side, og han er ikke bleg for at tage kampen op.

5.3

Superman III

Superman III

Den kappeklædte superhelt er tilbage. Denne gang med personlighedsspaltning. Computer geniet Gorman opfinder stoffet Rød Kryptonit, der deler Superman i en god og en ond halvdel – med hver sin krop. Den retfærdige Superman må nu kæmpe mod sig selv for the American way of life. Samtidig prøver skurken Webster at udnytte Supermans svaghed til at overtage verden. Ikke nogen dårlig plan.