Teen Beach 2 Film 2015 Dansk Undertekst Hele Filmen

Teen Beach 2 (2015) Dansk filmen

2015-06-26 NA HD

SeFilms

01:44:00

Teen Beach 2

Teen Beach 2 Dansk filmen Holdet fra Teen Beach Movie er tilbage og klar til en ny sommer med eventyr i opfølgeren Teen Beach 2! Surfsæsonen er slut, og skoleklokkerne ringer ind igen. Venskabet mellem den cool Brady og den studie-flittige Mack ryger ud i stormvejr, da de får et overraskende besøg fra Lela, Tanner, Butchy og deres andre nye surfer- og biker-venner i den virkelige verden, som på overraskende vis har formået at slippe ud af “Wet Side Story”.

 • Release: 2015-06-26
 • Rating: 6.3
 • Production: Rainforest Productions / Disney Channel /
 • Genre: TV film Familie Komedie Musik

Del denne film til dine venner

Se Film Teen Beach 2 med danske undertekster

Teen Beach 2 Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Teen Beach 2 film

Teen Beach 2 Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Teen Beach 2

 • Jeffrey Hornaday
  Director
 • Robert Horn
  Writer
 • Mark Landry
  Writer
 • Vince Marcello
  Writer
 • David Buelow
  Executive Producer
 • Mark Irwin
  Director of Photography

Udgivelses dato:
US 2015-06-26

Film budget:
$0.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Teen Beach 2

Teen Beach 2 – Film skuespillere og skuespillerinder

Teen Beach 2

Ross Lynch
Brady
Teen Beach 2

Maia Mitchell
McKenzie ‘Mack’ Fox
Teen Beach 2

Grace Phipps
Lela
Teen Beach 2

Garrett Clayton
Tanner
Teen Beach 2

John DeLuca
Butchy
Teen Beach 2

Chrissie Fit
Cheechee

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmTeen Beach 2 online gratis, Teen Beach 2 original med danske undertekster, Teen Beach 2 filmstiben gratis, download film Teen Beach 2 hele filmen, se Teen Beach 2 film danmark, Teen Beach 2 se online gratis

Film i lignende kategori

6.8

The DUFF

The DUFF

Gymnasieeleven Bianca får et chok, da hun opdager, at de andre på skolen ser hende som en ‘DUFF’ (desinated, ugly, fat, friend) – betegnelsen for det mindst populære og attraktive medlem af en vennekreds. Det vil hun ikke have siddende på sig. Med barndomsvennen Wesleys hjælp foretager hun en total makeover, men til sidst må hun sande, at den egentlige revolution bør bestå i at få folk til at holde op med at sætte andre i bås.

6.4

High School Musical 3

High School Musical 3

Troy og Gabriella har taget på hul på sidste år af high school på East High. Og derfor skal der selvfølgelig stables en musical på benene. De samler vennerne fra The Wildcast og så skal der arbejdes med at lave den flotteste musical, som skolen endnu har set.

8.2

Love, Simon

Love, Simon

Vi fortjener alle en god kærlighedshistorie – men for 17 årige Simon Spier er det en lille smule mere kringlet. Han har endnu ikke fortalt sin familie og venner at han er homoseksuel og han kender ikke den sande identitet på den anonyme klassekammerat som han online er blevet forelsket i. Det bliver både forfærdeligt, hylende morsomt og livsforandrende at få afsløret de to hemmeligheder.

6.7

Prinsesse Eller Ej

Prinsesse Eller Ej

Den generte Mia Thermopolis savner det meste; selvtillid, udstråling og en kæreste – så meget at det lyser ud af hende. Indtil den dag da hendes hidtil ukendte farmor Clarisse Renaldi dukker op med en chokerende nyhed.Clarisse er dronning – og Mia er en vaskeægte prinsesse, der kan arve tronen til det stenrige fyrstendømme Genovia. I løbet af en nat forandres alt, og fra altid at have stået i skyggen havner Mia nu midt i rampelyset.Men selvtilliden er stadig i bund. Ligesom stilen, finesserne og alt det andet som en rigtig prinsesse skal have. Hvilket får én til at spørge: Kan hun klare at være prinsesse – og vil hun virkelig være det?