Avengers: Infinity War Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Avengers: Infinity War (2018) Dansk filmen

2018-04-25 NA HD

SeFilms

02:29:00

Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War Dansk filmen Avengers og deres superheltekolleger må indstille sig på at ofre alt i forsøget på at besejre den mægtige Thanos, inden hans grusomme ødelæggelsestrang forårsager selve universets undergang.

 • Release: 2018-04-25
 • Rating: 8.3
 • Production: Marvel Studios /
 • Genre: Eventyr Action Fantasy

Del denne film til dine venner

Se Film Avengers: Infinity War med danske undertekster

Avengers: Infinity War Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Avengers: Infinity War film

Avengers: Infinity War Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Avengers: Infinity War

 • Kevin Feige
  Producer
 • Joe Russo
  Director
 • Anthony Russo
  Director
 • Stephen McFeely
  Screenplay
 • Jon Favreau
  Executive Producer
 • Alan Silvestri
  Original Music Composer

Udgivelses dato:
US 2018-04-25

Film budget:
$300,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War – Film skuespillere og skuespillerinder

Avengers: Infinity War

Robert Downey Jr.
Tony Stark / Iron Man
Avengers: Infinity War

Chris Hemsworth
Thor Odinson
Avengers: Infinity War

Mark Ruffalo
Bruce Banner / Hulk
Avengers: Infinity War

Chris Evans
Steve Rogers / Captain America
Avengers: Infinity War

Josh Brolin
Thanos
Avengers: Infinity War

Zoe Saldana
Gamora

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmAvengers: Infinity War online gratis, Avengers: Infinity War original med danske undertekster, Avengers: Infinity War filmstiben gratis, download film Avengers: Infinity War hele filmen, se Avengers: Infinity War film danmark, Avengers: Infinity War se online gratis

Film i lignende kategori

7

Superman

Superman

Vi følger den fantastiske historie om Superman, der kommer til Jorden, efter hans hjemplanet, Krypton, er eksploderet. Han antager dæknavnet Clark Kent og møder superskurken, Lex Luther, i en superkamp, som får hele Jorden til at ryste!For at være i stand til at lave et superprojekt som dette må alt være super. Filmens superbudget var langt det største i historien, og folkene bag filmen de største: instruktøren Richard Donner (Lethal Weapon 1-4) var meget hot efter horrorhittet The Omen (1976), og manuskriptforfatterne Mario Puza og Tom Mankiewicz havde stået bag The Godfather og tre James Bond-film. Foruden Christopher Reeve i titelrollen finder vi på rollelisten Gene Hackman som Lex Luthor samt Oscar-vinderen Marlon Brando, der fik ca. 20 mio. kroner for sin rolle som Jor-El. Af alle medvirkende blev hele 12 Oscar-nominerede og var med til at gøre dette til superfilmen over alle superfilm.

5.7

Fantastic 4

Fantastic 4

Dr. Reed Richards – genial opfinder, astronaut og videnskabsmand – er tæt på at få sin livsdrøm opfyldt. Han skal lede en ekspedition ud i det ydre rum og ind i centrum af en kosmisk storm, og her håber han at finde den hemmelige kode i menneskets dna – til gavn for hele menneskeheden.Men staten skal spare og trækker sine tilskud tilbage, så hele projektet er ved at gå i vasken, indtil Reed modstræbende indgår en aftale med sin gamle rival og onde ånd, mangemilliardæren Victor Von Doom, som er parat til at finansiere det hele.Reeds besætning på rumfærden er hans bedste ven, astronauten Ben Grimm, hans tidligere kæreste og nu leder af Von Dooms genetiske forskning, Sue Storm, samt hendes fanden-i-voldske lillebror, piloten Johnny Storm. Sammen med Von Doom drager de fire af sted på ekspeditionen.

5.5

Superman Returns

Superman Returns

Siden Supermans mystiske forsvinden fem år tidligere, har verden måttet klare sig uden hjælp. Omfanget af forbrydelser er både steget i Metropolis og resten af verden, men det er intet at regne mod de spektakulære forbrydelser, som Lex Luthor har planlagt.

6.6

Superman på nye eventyr

Superman på nye eventyr

Det viser sig, at Superman ikke er den eneste overlevende fra Krypton. Tre kriminelle, dømt til eksil, undslipper og ankommer til jorden. Med alt andet end gode hensigter og superkræfter som Supermans begynder de at overtage verdensherredømmet. Heldigvis har vi Superman på vores side, og han er ikke bleg for at tage kampen op.