Aquaman Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Aquaman (2018) Dansk filmen

2018-12-07 NA HD

SeFilms

02:23:00

Aquaman

Aquaman Dansk filmen Arthur Curry erfarer han er arving til Atlantis undervandsrige, og skal træde i karakter for at lede sit folk og blive en superhelt for hele verden.

 • Release: 2018-12-07
 • Rating: 6.9
 • Production: DC Comics / DC Entertainment / Warner Bros. Pictures / The Safran Company / Mad Ghost Productions / Rodeo FX / Panoramic Pictures /
 • Genre: Action Fantasy Sci-fi Eventyr

Del denne film til dine venner

Se Film Aquaman med danske undertekster

Aquaman Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Aquaman film

Aquaman Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Aquaman

 • James Wan
  Director
 • Zack Snyder
  Producer
 • Deborah Snyder
  Producer
 • Rob Cowan
  Producer
 • Peter Safran
  Producer
 • Paul Norris
  Characters

Udgivelses dato:
AU 2018-12-07

Film budget:
$160,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Aquaman

Aquaman – Film skuespillere og skuespillerinder

Aquaman

Jason Momoa
Arthur Curry / Aquaman
Aquaman

Amber Heard
Mera
Aquaman

Willem Dafoe
Nuidis Vulko
Aquaman

Patrick Wilson
Orm Marius / Ocean Master
Aquaman

Dolph Lundgren
Nereus
Aquaman

Yahya Abdul-Mateen II
David Kane / Black Manta

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmAquaman online gratis, Aquaman original med danske undertekster, Aquaman filmstiben gratis, download film Aquaman hele filmen, se Aquaman film danmark, Aquaman se online gratis

Film i lignende kategori

6.2

Justice League

Justice League

Drevet af hans genvundne tro på menneskeheden og inspireret af Supermans uselviske handling, søger Bruce Wayne hjælp fra hans nyfundne allierede, Wonder Woman, i kampen mod en endnu større fjende. Sammen arbejder Batman og Wonder Woman hurtigt for at finde og rekuttere et hold af superhelte, som kan kæmpe fælles mod den nyligt vækkede trussel. Trods dannelsen af denne hidtil usete gruppe af helte – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og Flash – kan det måske allerede være for sent at redde planeten fra et angreb af katastrofale dimensioner.

7

Superman

Superman

Vi følger den fantastiske historie om Superman, der kommer til Jorden, efter hans hjemplanet, Krypton, er eksploderet. Han antager dæknavnet Clark Kent og møder superskurken, Lex Luther, i en superkamp, som får hele Jorden til at ryste!For at være i stand til at lave et superprojekt som dette må alt være super. Filmens superbudget var langt det største i historien, og folkene bag filmen de største: instruktøren Richard Donner (Lethal Weapon 1-4) var meget hot efter horrorhittet The Omen (1976), og manuskriptforfatterne Mario Puza og Tom Mankiewicz havde stået bag The Godfather og tre James Bond-film. Foruden Christopher Reeve i titelrollen finder vi på rollelisten Gene Hackman som Lex Luthor samt Oscar-vinderen Marlon Brando, der fik ca. 20 mio. kroner for sin rolle som Jor-El. Af alle medvirkende blev hele 12 Oscar-nominerede og var med til at gøre dette til superfilmen over alle superfilm.

5.8

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

Vi befinder os, efter storbyen Metropolis blev lagt i ruiner af mægtige skabninger fra rummet. Godt nok sejrede den retfærdige Superman, men nu stilles der spørgsmålstegn ved hans guddommelige kræfter og den manglende regeringskontrol. Ud af skyggen træder den selvtægtende beskytter af de svageste, Batman, der har sine egne motiver for at gå i kamp mod den overlegne Superman.

7.3

Wonder Woman

Wonder Woman

Før hun var Wonder Woman, var hun Diana, Prinsesse af Amazonerne, opvokset i et isoleret ø-paradis og trænet til at være en uovervindelig kriger.Da en amerikansk pilot styrter ned på deres strand og fortæller om en massiv konflikt som raser i omverden, forlader Diana sit hjem, overbevist om at hun kan stoppe truslen.Mens hun kæmper side om side med mennesket, for at slutte krigen over alle krige, opdager hun hendes fulde kræfter… og hendes sande skæbne.