Hairspray Film 2007 Dansk Undertekst Hele Filmen

Hairspray (2007) Dansk filmen

2007-07-13 NA HD

SeFilms

01:55:00

Hairspray

Hairspray Dansk filmen Tracy Turnblad (Nikki Blonsky) er en stor pige med et stort hår og et endnu større hjerte. Tracy elsker at danse, og hun har kun en eneste drøm: at komme med i Baltimores smarte danseprogram på TV.Men det eneste knap så lille problem er, at Tracy er alt for stor – hvilket hendes overbeskyttende mor, Edna (John Travolta), flittigt gør hende opmærksom på. Men Tracy nægter at lade sin størrelse komme i vejen – for hun er født til at danse!Musicalen bygger på John Waters kultklassiker af samme navn.Instruktør:Adam ShankmanSkuespillere:Nikki BlonskyJohn TravoltaChristopher WalkenQueen LatifahMichelle PfeifferAmanda BynesBrittany SnowJames Marsden.

 • Release: 2007-07-13
 • Rating: 6.6
 • Production: Offspring Entertainment / New Line Cinema / Ingenious Film Partners / Zadan / Meron Productions /
 • Genre: Familie Komedie Musik Romantik

Del denne film til dine venner

Se Film Hairspray med danske undertekster

Hairspray Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Hairspray film

Hairspray Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Hairspray

 • David Gropman
  Production Design
 • Dana Belcastro
  Executive Producer
 • Jody Levin
  Executive In Charge Of Post Production
 • Jay Vinitsky
  Post Production Supervisor
 • Daniel Silverberg
  Producer
 • Anne Fletcher
  Associate Choreographer

Udgivelses dato:
GB 2007-07-13

Film budget:
$50,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Hairspray

Hairspray – Film skuespillere og skuespillerinder

Hairspray

John Travolta
Edna Turnblad
Hairspray

Michelle Pfeiffer
Velma Von Tussle
Hairspray

Christopher Walken
Wilbur Turnblad
Hairspray

James Marsden
Corny Collins
Hairspray

Queen Latifah
Motormouth Maybelle
Hairspray

Nikki Blonsky
Tracy Turnblad

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmHairspray online gratis, Hairspray original med danske undertekster, Hairspray filmstiben gratis, download film Hairspray hele filmen, se Hairspray film danmark, Hairspray se online gratis

Film i lignende kategori

5.6

Alvin og de frække jordegern

Alvin og de frække jordegern

Sangskriveren Dave Seville er i dyb krise indtil de tre jordegern Alvin, Simon og Theodore en dag flytter ind. Gnaverne kan nemlig ikke blot tale, de synger også røven ud af bukserne. Med Daves sange bliver trioen et kæmpe hit, men Alvin og Co. lader succesen stige sig til hovedet og truer med at gå solo uden Dave.

7.9

La La Land

La La Land

Den unge pianist Sebastian, der drømmer om en fremtid som jazzmusiker, og Mia, en spirende skuespillerinde i Hollywood, som arbejder på en cafe, mødes ved et tilfælde og forelsker sig. Men kærligheden og karriereplaner sættes på en hård prøve i byen, som er kendt for at knuse hjerter og bryde drømme.

7.7

The Blues Brothers

The Blues Brothers

Jake og Elroy Blues er på en mission fra Gud. De skal samle 5000 dollars for at redde deres barndoms kirke. For at skaffe pengene samler de deres gamle bluesband og tager på turne. Samtidig prøver Jakes ex at myrde ham, og politiet vil også gerne snakke med dem. Men den slags er der ikke tid til, når man er hvid uden på og fuld af sort blues inden i.