Abernes Planet: Opgøret Film 2017 Dansk Undertekst Hele Filmen

Abernes planet: Opgøret (2017) Dansk filmen

2017-07-11 NA HD

SeFilms

02:20:00

Abernes planet: Opgøret

Abernes planet: Opgøret Dansk filmen Caesar og hans aber bliver tvunget ind i en dødbringende konflikt med en gruppe svært bevæbnede mennesker under ledelse af den nådesløse Oberst.Aberne lider store tab, og Caesar må kæmpe en indre kamp med sine instinkter for at kunne planlægge og starte jagten på retfærdighed for sine artsfæller.Rejsen bringer Caesar ansigt til ansigt med Obersten, og de står over for et slag, der vil afgøre skæbne for deres arter og fremtiden for planeten.

 • Release: 2017-07-11
 • Rating: 7
 • Production: TSG Entertainment / Chernin Entertainment / 20th Century Fox /
 • Genre: Drama Sci-fi Krig

Del denne film til dine venner

Se Film Abernes planet: Opgøret med danske undertekster

Abernes planet: Opgøret Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Abernes planet: Opgøret film

Abernes planet: Opgøret Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Abernes planet: Opgøret

 • Matt Reeves
  Director
 • Mark Bomback
  Screenplay
 • Matt Reeves
  Screenplay
 • Pierre Boulle
  Novel
 • Maja Aro
  Stunts
 • Michael Giacchino
  Original Music Composer

Udgivelses dato:
CA 2017-07-11

Film budget:
$150,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Abernes planet: Opgøret

Abernes planet: Opgøret – Film skuespillere og skuespillerinder

Abernes planet: Opgøret

Andy Serkis
Caesar
Abernes planet: Opgøret

Woody Harrelson
The Colonel
Abernes planet: Opgøret

Steve Zahn
Bad Ape
Abernes planet: Opgøret

Karin Konoval
Maurice
Abernes planet: Opgøret

Terry Notary
Rocket
Abernes planet: Opgøret

Ty Olsson
Red Donkey

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmAbernes planet: Opgøret online gratis, Abernes planet: Opgøret original med danske undertekster, Abernes planet: Opgøret filmstiben gratis, download film Abernes planet: Opgøret hele filmen, se Abernes planet: Opgøret film danmark, Abernes planet: Opgøret se online gratis

Film i lignende kategori

7.4

The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Catching Fire

Vinderne af Hunger Games, Katniss og Peeta, sendes på sejrstur i Distrikterne. Men stik imod hensigten ansporer deres tilstedeværelse det undertrykte folk til oprør. Den despotiske præsident Snow vælger derfor at sende idolerne tilbage i arenaen. Denne gang skal de kæmpe i en særlig veteranturnering mod de tidligere vindere af Hunger Games – og planen er, at Katniss ikke må slippe levende fra dysten.

6.7

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

The Hunger Games: Mockingjay – del 1

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) befinder sig i Distrikt 13 efter, helt bogstaveligt, at have rystet The Hunger Games i sin grundvold i den seneste film. Under kommando af oprørernes præsident Coin (Julianne Moore) og rådgivet af sine trofaste venner, kaster Katniss sig ud i en desperat kamp for at redde Peeta (Josh Hutcherson) og det borgerkrigshærgede Panem, hvis borgere nu ser hende som symbol på deres frihedskamp mod Capitols diktatoriske præsident Snow (Donald Sutherland).

6.3

The Divergent Series: Insurgent

The Divergent Series: Insurgent

Det trækker op til krig mellem samfundets fem fraktioner i fremtidens dystopiske Chicago. Heltinden Tris og hendes kæreste, Four, er på flugt, efter at de afslørede Erudite-elitens leder, Jeanine, som artitekten bag magtovertagelsen. For at sikre fremtiden må parret kaste lys over fortidens begivenheder – og især hvad Tris’ familie gav deres liv for at beskytte.

7.1

Maze Runner: Dødskuren

Maze Runner: Dødskuren

I den afsluttende film på Maze Runner sagaen leder Thomas gruppen af undslupene ‘Gladers’ ud på deres sidste og farligste mission nogensinde. For at redde deres venner må de bryde ind i den legendariske by ‘Last City’ – kontrolleret af organisationen WCKD – der kan vise sig at være den farligste labyrint de nogensinde har stået over for. Alle, der overlever, vil få svar på de spørgsmål de har søgt svaret på siden de første gang blev bragt til labyrinten.