De Utrolige 2 Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

De utrolige 2 (2018) Dansk filmen

2018-06-14 NA HD

SeFilms

01:58:00

De utrolige 2

De utrolige 2 Dansk filmen En rigmand og hans søster har sat sig for at bringe Metrovilles forbudte superhelte til ære og værdighed igen. Som spydspids for deres kampagne vælger de Elastipigen, alias Helen Parr. Hendes mand, Bob alias Hr. Utrolig, er ikke helt tilfreds med at skulle passe hjemmet og ungerne, mens mor redder verden. Men da en ny superskurk dukker op, viser det sig, at der er brug for hele superfamilien.

 • Release: 2018-06-14
 • Rating: 7.6
 • Production: Walt Disney Pictures / Pixar /
 • Genre: Action Eventyr Animation Familie

Del denne film til dine venner

Se Film De utrolige 2 med danske undertekster

De utrolige 2 Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser De utrolige 2 film

De utrolige 2 Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved De utrolige 2

 • Brad Bird
  Director
 • Ralph Eggleston
  Production Design
 • Michael Giacchino
  Music
 • John Lasseter
  Executive Producer
 • Nicole Paradis Grindle
  Producer
 • John Walker
  Producer

Udgivelses dato:
US 2018-06-14

Film budget:
$200,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/De utrolige 2

De utrolige 2 – Film skuespillere og skuespillerinder

De utrolige 2

Craig T. Nelson
Bob Parr / Mr. Incredible (voice)
De utrolige 2

Holly Hunter
Helen Parr / Elastigirl (voice)
De utrolige 2

Sarah Vowell
Violet Parr (voice)
De utrolige 2

Huck Milner
Dashiell “Dash” Parr (voice)
De utrolige 2

Eli Fucile
Jack-Jack Parr (voice)
De utrolige 2

Nicholas Bird
Monster Jack-Jack (voice)

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmDe utrolige 2 online gratis, De utrolige 2 original med danske undertekster, De utrolige 2 filmstiben gratis, download film De utrolige 2 hele filmen, se De utrolige 2 film danmark, De utrolige 2 se online gratis

Film i lignende kategori

7

Superman

Superman

Vi følger den fantastiske historie om Superman, der kommer til Jorden, efter hans hjemplanet, Krypton, er eksploderet. Han antager dæknavnet Clark Kent og møder superskurken, Lex Luther, i en superkamp, som får hele Jorden til at ryste!For at være i stand til at lave et superprojekt som dette må alt være super. Filmens superbudget var langt det største i historien, og folkene bag filmen de største: instruktøren Richard Donner (Lethal Weapon 1-4) var meget hot efter horrorhittet The Omen (1976), og manuskriptforfatterne Mario Puza og Tom Mankiewicz havde stået bag The Godfather og tre James Bond-film. Foruden Christopher Reeve i titelrollen finder vi på rollelisten Gene Hackman som Lex Luthor samt Oscar-vinderen Marlon Brando, der fik ca. 20 mio. kroner for sin rolle som Jor-El. Af alle medvirkende blev hele 12 Oscar-nominerede og var med til at gøre dette til superfilmen over alle superfilm.

5.5

Superman Returns

Superman Returns

Siden Supermans mystiske forsvinden fem år tidligere, har verden måttet klare sig uden hjælp. Omfanget af forbrydelser er både steget i Metropolis og resten af verden, men det er intet at regne mod de spektakulære forbrydelser, som Lex Luthor har planlagt.

6.6

Superman på nye eventyr

Superman på nye eventyr

Det viser sig, at Superman ikke er den eneste overlevende fra Krypton. Tre kriminelle, dømt til eksil, undslipper og ankommer til jorden. Med alt andet end gode hensigter og superkræfter som Supermans begynder de at overtage verdensherredømmet. Heldigvis har vi Superman på vores side, og han er ikke bleg for at tage kampen op.

5.3

Superman III

Superman III

Den kappeklædte superhelt er tilbage. Denne gang med personlighedsspaltning. Computer geniet Gorman opfinder stoffet Rød Kryptonit, der deler Superman i en god og en ond halvdel – med hver sin krop. Den retfærdige Superman må nu kæmpe mod sig selv for the American way of life. Samtidig prøver skurken Webster at udnytte Supermans svaghed til at overtage verden. Ikke nogen dårlig plan.