Pitch Perfect 2 Film 2015 Dansk Undertekst Hele Filmen

Pitch Perfect 2 (2015) Dansk filmen

2015-05-07 NA HD

SeFilms

01:55:00

Pitch Perfect 2

Pitch Perfect 2 Dansk filmen Efter en historisk uheldig optræden i New York bliver de syngende collegepiger i a cappella-koret The Barden Bellas bandlyst fra konkurrencer i hjemlandet. For at få oprejsning må koret, med Beca i spidsen, stile efter at blive den første amerikanske gruppe, der vinder VM i a cappella. Men det kræver, at de slår de benhårde tyske tøser i Das Sound Machine ved finalen i København.

 • Release: 2015-05-07
 • Rating: 6.9
 • Production: Universal Pictures / Gold Circle Films / Brownstone Productions /
 • Genre: Komedie Musik

Del denne film til dine venner

Se Film Pitch Perfect 2 med danske undertekster

Pitch Perfect 2 Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Pitch Perfect 2 film

Pitch Perfect 2 Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Pitch Perfect 2

 • Sarah Webster
  Music Supervisor
 • Robert Chen
  Dialogue Editor
 • Monique Champagne
  Set Decoration
 • Elizabeth Banks
  Director
 • Mickey Rapkin
  Characters
 • Lee Orloff
  Sound mixer

Udgivelses dato:
US 2015-05-07

Film budget:
$29,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Pitch Perfect 2

Pitch Perfect 2 – Film skuespillere og skuespillerinder

Pitch Perfect 2

Anna Kendrick
Beca Mitchell
Pitch Perfect 2

Rebel Wilson
Patricia “Fat Amy” Hobart
Pitch Perfect 2

Hailee Steinfeld
Emily Junk
Pitch Perfect 2

Brittany Snow
Chloe Beale
Pitch Perfect 2

Skylar Astin
Jesse Swanson
Pitch Perfect 2

Adam Devine
Bumper Allen

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmPitch Perfect 2 online gratis, Pitch Perfect 2 original med danske undertekster, Pitch Perfect 2 filmstiben gratis, download film Pitch Perfect 2 hele filmen, se Pitch Perfect 2 film danmark, Pitch Perfect 2 se online gratis

Film i lignende kategori

7.3

Pitch Perfect

Pitch Perfect

Beca (Anna Kendrick), er den pige, der hellere vil lytte til, hvad der kommer ud af hendes hovedtelefoner end hvad der kommer ud af dig. Ankommer til hendes nye kollegium, hun finder sig selv ikke ret til nogen klike, men en eller anden måde er muskuløs i én, at hun aldrig ville have valgt på egen hånd: sammen med Mean Girls, søde piger og underlige piger, hvis eneste til fælles, er, hvor gode de lyder, når de synge sammen, i den nye ud-højt komedie ‘Pitch Perfect.Når beca tager dette akustiske sang gruppe ud af deres verden af traditionelle arrangementer og perfekte harmonier ind i helt nye mash-ups, de kæmper for at klatre sig vej til toppen af ​​den barske verden af college a cappella. Det kan ende med enten den fedeste ting, de nogensinde vil gøre, eller det mest vanvittige, og det vil nok være lidt af begge dele.

7.5

Almost Famous

Almost Famous

Hvis man levede i rock ´n´ roll miljøet i 70´erne. Hvem ville man så helst være – journalist eller musiker? William er en 15 årige dreng der stort set hele sit liv har været noget af en undermåler. I skolen bliver han drillet fordi han er lidt kikset.

6.3

27 bryllupper

27 bryllupper

Jane er romantiker og elsker bryllupper. Indtil videre har hun været henvist til pladsen som brudepige 27 gange, men hun håber på en rolle som brud og meget gerne med sin chef som brudgom. Ham er hun nemlig hemmeligt forelsket i, men desværre møder han Janes søster og forelsker sig i hende i stedet. Så nu må Jane gøre noget for at hun ikke skal være brudepige for 28. gang.