The Avengers Film 2012 Dansk Undertekst Hele Filmen

The Avengers (2012) Dansk filmen

2012-04-25 NA HD

SeFilms

02:23:00

The Avengers

The Avengers Dansk filmen Guden Loke agter at tilrane sig Den Kosmiske Kube, som vil give ham ubegrænset magt. Dét må for alt i verden ikke ske, for Loke er en skidt karl. SHIELD-organisationen indkalder derfor Thor, Captain America, Iron Man, Black Widow, Hawkeye og Bruce Banner/Hulk, idet kun en superheltealliance kan stå distancen mod Loke og hans hær. Imidlertid har superhelte også store egoer, som gør det svært at arbejde sammen.

 • Release: 2012-04-25
 • Rating: 7.6
 • Production: Marvel Studios /
 • Genre: Sci-fi Action Eventyr

Del denne film til dine venner

Se Film The Avengers med danske undertekster

The Avengers Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser The Avengers film

The Avengers Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved The Avengers

 • Joss Whedon
  Director
 • Joss Whedon
  Screenplay
 • Avi Arad
  Executive Producer
 • Chris Brigham
  Executive Producer
 • Louis D’Esposito
  Executive Producer
 • Jon Favreau
  Executive Producer

Udgivelses dato:
US 2012-04-25

Film budget:
$220,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/The Avengers

The Avengers – Film skuespillere og skuespillerinder

The Avengers

Robert Downey Jr.
Tony Stark / Iron Man
The Avengers

Chris Evans
Steve Rogers / Captain America
The Avengers

Mark Ruffalo
Bruce Banner / Hulk
The Avengers

Chris Hemsworth
Thor Odinson
The Avengers

Scarlett Johansson
Natasha Romanoff / Black Widow
The Avengers

Jeremy Renner
Clint Barton / Hawkeye

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmThe Avengers online gratis, The Avengers original med danske undertekster, The Avengers filmstiben gratis, download film The Avengers hele filmen, se The Avengers film danmark, The Avengers se online gratis

Film i lignende kategori

7

Superman

Superman

Vi følger den fantastiske historie om Superman, der kommer til Jorden, efter hans hjemplanet, Krypton, er eksploderet. Han antager dæknavnet Clark Kent og møder superskurken, Lex Luther, i en superkamp, som får hele Jorden til at ryste!For at være i stand til at lave et superprojekt som dette må alt være super. Filmens superbudget var langt det største i historien, og folkene bag filmen de største: instruktøren Richard Donner (Lethal Weapon 1-4) var meget hot efter horrorhittet The Omen (1976), og manuskriptforfatterne Mario Puza og Tom Mankiewicz havde stået bag The Godfather og tre James Bond-film. Foruden Christopher Reeve i titelrollen finder vi på rollelisten Gene Hackman som Lex Luthor samt Oscar-vinderen Marlon Brando, der fik ca. 20 mio. kroner for sin rolle som Jor-El. Af alle medvirkende blev hele 12 Oscar-nominerede og var med til at gøre dette til superfilmen over alle superfilm.

6.5

Man of Steel

Man of Steel

Da planeten Krypton går under, bliver drengebarnet Kal-El sendt til Jorden. Her finder han et par kærlige plejeforældre i Jonathan og Martha Kent. Men Clark – som de døber ham – er ikke som de andre. Han har overjordiske superkræfter, og da Jorden angribes af general Zod fra Krypton, må Clark Kent redde menneskenes planet ved at træde i karakter som den heroiske Superman.

6.5

X-Men: Apocalypse

X-Men: Apocalypse

Den allerførste og allerstærkeste af X-Men-mutanterne var Apocalypse, der blev tilbedt som en gud for tusinder af år siden. Nu er den udødelige supermutant atter genopstået, og han er vred over tingenes tilstand. For at udrense og genstarte menneskeheden hverver han en gruppe desillusionerede mutanter med Magneto i spidsen. Så er det op til Professor X og hans hold af gode mutanter at redde verden!

6.2

Justice League

Justice League

Drevet af hans genvundne tro på menneskeheden og inspireret af Supermans uselviske handling, søger Bruce Wayne hjælp fra hans nyfundne allierede, Wonder Woman, i kampen mod en endnu større fjende. Sammen arbejder Batman og Wonder Woman hurtigt for at finde og rekuttere et hold af superhelte, som kan kæmpe fælles mod den nyligt vækkede trussel. Trods dannelsen af denne hidtil usete gruppe af helte – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og Flash – kan det måske allerede være for sent at redde planeten fra et angreb af katastrofale dimensioner.