Interstellar Film 2014 Dansk Undertekst Hele Filmen

Interstellar (2014) Dansk filmen

2014-11-05 NA HD

SeFilms

02:49:00

Interstellar

Interstellar Dansk filmen I en nær fremtid er Jordens ressourcer udpinte, og menneskehedens dage er talte. Men så opdager videnskaben et ormehul, som muliggør rejser gennem tid og rum. Ingeniøren og enkemanden Cooper melder sig til at drage ud i det ukendte for at finde et frugtbart levested for menneskeracen i en anden galakse – også selv om det betyder, at han må forlade sine teenagebørn i et uvist antal år.

 • Release: 2014-11-05
 • Rating: 8.2
 • Production: Legendary Entertainment / Syncopy / Lynda Obst Productions /
 • Genre: Eventyr Drama Sci-fi

Del denne film til dine venner

Se Film Interstellar med danske undertekster

Interstellar Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Interstellar film

Interstellar Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Interstellar

 • Kendelle Elliott
  Art Direction
 • Eggert Ketilsson
  Art Direction
 • David F. Klassen
  Art Direction
 • Gary Kosko
  Art Direction
 • Josh Lusby
  Art Direction
 • Eric Sundahl
  Art Direction

Udgivelses dato:
GB 2014-11-05

Film budget:
$165,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Interstellar

Interstellar – Film skuespillere og skuespillerinder

Interstellar

Matthew McConaughey
Joseph “Coop” Cooper
Interstellar

Jessica Chastain
Murphy “Murph” Cooper
Interstellar

Anne Hathaway
Dr. Amelia Brand
Interstellar

Michael Caine
Professor John Brand
Interstellar

Casey Affleck
Tom Cooper
Interstellar

Mackenzie Foy
Young Murph Cooper

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmInterstellar online gratis, Interstellar original med danske undertekster, Interstellar filmstiben gratis, download film Interstellar hele filmen, se Interstellar film danmark, Interstellar se online gratis

Film i lignende kategori

6.5

Oblivion

Oblivion

Jorden år 2077. 60 år efter et angreb af aliens, der har efterladt planeten øde og stråleskadet. Jack Harper er sidste mand på posten sammen med sin navigatør Victoria. Fra deres Skytower, der svæver over planeten, tager Jack på hastige ture til overfladen for at vedligeholde de droner, menneskene har efterladt der til at bekæmpe invasionen, mens de selv er flygtet til baser i rummet. Mødet med et forulykket rumskib ændrer alt dette. Piloten Julia Rusakova har ikke blot rejst gennem rum, men også gennem tid. Og Jack er ikke den eneste, der når frem til rumskibet: Snart opdager han, at en gruppe mennesker har overlevet i ruinerne og kæmper deres egen kamp. Alt er bestemt ikke, hvad det ser ud til, og pludselig må Jack Harper tage stilling til, om han vil følge sine ordrer eller sin menneskelighed. For et eller andet sted i ruinerne ligger sandheden begravet.

5.9

Alien: Covenant

Alien: Covenant

Besætningen på rumskibet Covenant er på vej til en afsidesliggende planet på den anden side af galaksen, da de opdager, hvad de tror er et uopdaget paradis. Planeten viser sig dog hurtigt at være et mørkt og farefuldt sted, og alt andet end paradis de havde forestillet sig. Da de opdager en trussel, der overgår deres mørkets fantasier, bliver de tvunget til et desperat flugtforsøg fra planeten.

7.4

Apollo 13

Apollo 13

Det var mindre end et år siden, at menneskeheden for første gang havde betrådt månen, så i amerikanernes øjne var Apollo 13 bare en “rutine” rumfærd – indtil disse ord gennemtrængte atmosfære: “Houston, vi har et problem”.Strandet 330.000 km fra jorden i et svært beskadiget rumfartøj, kæmper astronauterne Jim Lowell, Fred Haise og Jack Swigert en desperat kamp for at overleve.Imens, i kontrolcenteret i Houston, forsøger Ken Mattingly, flyleder Gene Kranz og resten af det heltemodige personale, at bringe dem hjem i et nervepirrende kapløb med tiden og med alle odds imod sig.

8

Alien - Den 8. passager

Alien – Den 8. passager

Rumskibet Nostromo fungerer som slæbebåd i rummet og er netop nu ved at fragte et kæmpe raffinaderi. De modtager et nødsignal der kunne tyde på intelligent liv, og da de undersøger sagen finder de en mængde pupper. Op af en af pupperne springer en fremmed livsform. Og da det senere bliver klart at den har lagt æg inde i kroppen på et af besætningsmedlemmer kan alle tiders mareridt begynde.