The Dark Knight Film 2008 Dansk Undertekst Hele Filmen

The Dark Knight (2008) Dansk filmen

2008-07-16 NA HD

SeFilms

02:32:00

The Dark Knight

The Dark Knight Dansk filmen I ‘The Dark Knight’, efterfølgeren til ‘Batman Begins’ fortsætter Batman sin intense krig mod kriminaliteten i Gotham City.Han havde egentlig forestillet sig, at han kunne lægge den sorte kappe fra sig og dermed få en mere almindelig tilværelse. Men efterhånden begynder han at forstå, at den ikke er så nem at komme af med.. hvis nogensinde. For der vil altid være nye fjender at beskytte byen imod.Der er nemlig opstået en slags vakuum i byen, efter at det lykkedes Batman at få luget ud i korruptionen og forbryderne i Gotham City. Farlige kriminelle elementer vil overtage byen, men udover disse organiserede forbrydere, er der også en endnu større ærkeskurk på banen – den hensynsløse galning Jokeren – som skaber ekstremt anarki og kaos rundt om i byen.

 • Release: 2008-07-16
 • Rating: 8.4
 • Production: DC Entertainment / DC Comics / Legendary Entertainment / Syncopy / Warner Bros. Pictures /
 • Genre: Drama Action Kriminalitet Thriller

Del denne film til dine venner

Se Film The Dark Knight med danske undertekster

The Dark Knight Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser The Dark Knight film

The Dark Knight Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved The Dark Knight

 • Christopher Nolan
  Director
 • Jonathan Nolan
  Screenplay
 • Hans Zimmer
  Original Music Composer
 • Wally Pfister
  Director of Photography
 • James Newton Howard
  Original Music Composer
 • Christopher Nolan
  Producer

Udgivelses dato:
GB 2008-07-16

Film budget:
$185,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/The Dark Knight

The Dark Knight – Film skuespillere og skuespillerinder

The Dark Knight

Christian Bale
Bruce Wayne / Batman
The Dark Knight

Michael Caine
Alfred Pennyworth
The Dark Knight

Heath Ledger
Joker
The Dark Knight

Gary Oldman
James Gordon
The Dark Knight

Aaron Eckhart
Harvey Dent / Two-Face
The Dark Knight

Maggie Gyllenhaal
Rachel Dawes

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmThe Dark Knight online gratis, The Dark Knight original med danske undertekster, The Dark Knight filmstiben gratis, download film The Dark Knight hele filmen, se The Dark Knight film danmark, The Dark Knight se online gratis

Film i lignende kategori

7.6

Batman Begins

Batman Begins

Efter det brutale mord på hans forældre rejser den desillusionerede industri-arving Bruce Wayne rundt i verden for at lære at forstå, hvordan den kriminelle hjerne fungerer. Han begynder snart på sin rejse at bekæmpe uretfærdighed og skabe frygt blandt dem, der udnytter de svage – samtidig med at han kæmper mod sine egne dæmoner.Da han vender tilbage til Gotham City, opdager han, at byen flyder med organiseret kriminalitet, småforbrydere og moralsk forrådnelse. Bruce slår sig sammen med politibetjenten Jim Gordon og den offentlige anklager Rachel Dawes.Med deres hjælp og en masse støtte fra sin altid trofaste butler Alfred, samt Lucius Fox fra Wayne Enterprises, skaber Bruce sit alter-ego: Batman, en kappeklædt hævner, der bruger sin styrke, sit intellekt og en imponerende række avancerede high-tech gadgets våben i kampen mod det onde.

7.7

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

Gotham City trues af en ny fjende. Superskurken Bane har ambitioner om at gøre sit regnskab op med metropolen og tilintetgøre byen. Samtidig er Catwoman også på spil, så Bruce Wayne ifører sig igen superhelte-kostumet og slår sig sammen med politikommissær Gordon for at redde byen. Filmen er det afsluttende kapitel i Christopher Nolans trilogi med Christian Bale som den kappeklædte helt. Med skurken Bane har Batman fundet en modstander der matcher ham selv mere fysisk, hvilket ikke har været tilfældet med de tidligere skurke.

5.8

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

Vi befinder os, efter storbyen Metropolis blev lagt i ruiner af mægtige skabninger fra rummet. Godt nok sejrede den retfærdige Superman, men nu stilles der spørgsmålstegn ved hans guddommelige kræfter og den manglende regeringskontrol. Ud af skyggen træder den selvtægtende beskytter af de svageste, Batman, der har sine egne motiver for at gå i kamp mod den overlegne Superman.

7.7

Batman: Under the Red Hood

Batman: Under the Red Hood

Vi er cirka 10 år efter Robins død og siden den tragiske begivenhed har Batman hovedsageligt arbejdet alene. Nu er han oppe mod en formidable modstander i form af den mystiske Red Hood, der synes at arbejde sig gennem Gothams gangster med større effektivitet end Batman. Men er Red Hood en lovløs helt, eller på vej til at overtaget den kriminelle oververden? Og hvorfor bruger han et navn Jokeren benyttede sig af, før han blev låst inde på sindssyge anstalten?