Rambo: First Blood Film 1982 Dansk Undertekst Hele Filmen

Rambo: First Blood (1982) Dansk filmen

1982-10-22 NA HD

SeFilms

01:33:00

Rambo: First Blood

Rambo: First Blood Dansk filmen John Rambo, den tidligere Green Beret var engang den perfekte krigsmaskine, men nu bliver han kvalt I sine erindringer fra Vietnam….han vil kun leve i fred. Men en overivrig og provokerende lilleby-sherif antager, at den højtdekorerede krigsveteran er en vagabond. Han smider Rambo i fængsel og behandler ham som det værste udskud. Men så bryder helvede løs: Rambo flygter. Sheriffen sender alt mandskab efter ham….en nådesløs menneskejagt begynder….

 • Release: 1982-10-22
 • Rating: 7.3
 • Production: Orion Pictures / Carolco Pictures / Anabasis N.V. / Elcajo Productions /
 • Genre: Action Eventyr Thriller Krig

Del denne film til dine venner

Se Film Rambo: First Blood med danske undertekster

Rambo: First Blood Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Rambo: First Blood film

Rambo: First Blood Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Rambo: First Blood

 • Ted Kotcheff
  Director
 • David Morrell
  Original Story
 • Michael Kozoll
  Screenplay
 • William Sackheim
  Screenplay
 • Sylvester Stallone
  Screenplay
 • Buzz Feitshans
  Producer

Udgivelses dato:
US 1982-10-22

Film budget:
$15,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rambo: First Blood

Rambo: First Blood – Film skuespillere og skuespillerinder

Rambo: First Blood

Sylvester Stallone
John J. Rambo
Rambo: First Blood

Richard Crenna
Col. Samuel Trautman
Rambo: First Blood

Brian Dennehy
Hope Sheriff Will Teasle
Rambo: First Blood

Bill McKinney
State Police Capt. Dave Kern
Rambo: First Blood

Jack Starrett
Deputy Sgt. Arthur Galt
Rambo: First Blood

Michael Talbott
Deputy Balford

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmRambo: First Blood online gratis, Rambo: First Blood original med danske undertekster, Rambo: First Blood filmstiben gratis, download film Rambo: First Blood hele filmen, se Rambo: First Blood film danmark, Rambo: First Blood se online gratis

Film i lignende kategori

6.4

Rambo: First Blood 2

Rambo: First Blood 2

Vietnamkrigen er forbi. Den tidligere Green Beret, Rambo, sidder i fængsel. Men Oberst Trautman henter ham ud, fordi han skal bruge sin bedste mand til en farlig, hemmelig mission. Rambo skal lede efter amerikanske krigsfanger og befri dem, men hans overlevelsesevner bliver sat på en hård prøve. Dordi han ikke lytter til sine overordnede, mener hans egne folk, at de kan undvære ham. Rambo er ude på egen hånd. Kun bevæbnet med kniv, bue og pil træder han ind mod fjenden, der er udrustet med de mest moderne våben….

6.4

James Bond: Spioner dør ved daggry

James Bond: Spioner dør ved daggry

James Bond skal sammen med to andre agenter fra “Hendes Majestæts Hemmelige Tjeneste” skal tjekke sikkerheden på den britiske enklave på Gibraltar ved at hoppe ud i faldskærm og lande på halvøen. Men noget går galt! En af agenterne bliver dræbt, og man finder senere en lap papir, hvorpå der står “Smiert Spionen” (oversa: “Død Over Spionerne”).

5.8

Death Wish - En mand ser rødt

Death Wish – En mand ser rødt

Dr. Paul Kersey er en kirurg, som er vant til at se resultaterne af volden i Chicago, når ofrene hastes ind til hans operationsstue – men pludselig ser han sin egen koneog datter, der er blevet ofre for et voldeligt overfald i deres forstadshjem. Paul brænder efter at få hævn, men politiet har for travlt, så han tager selv affære og jagter overfaldsmændene. Mediehistorien om, hvordan kriminelle bliver jaget og dræbt, griber byens borgere. Men er den dødbringende selvtægtsmand en beskyttende engel eller bare endnu en voldelig kriminel?

6.3

Dirty Harry 5: I Dødsspillet

Dirty Harry 5: I Dødsspillet

Politiinspektør Henry ”Dirty Harry” Callahan spilles på den ”rigtige” måde kun af Clint Eastwood, også selv om denne femte og sidste film i serien har 17 år på bagen i forhold til den allerførste. Denne gang undersøger Harry et underligt væddemål ude i byen, der tilsyneladende går ud på, at de, der spiller på det, skal gætte, hvilken berømt person der næste gang bliver myrdet. Harry opdager, at han selv er kommet på listen over mulige ofre.