Alice I Eventyrland Film 1951 Dansk Undertekst Hele Filmen

Alice i Eventyrland (1951) Dansk filmen

1951-07-03 NA HD

SeFilms

01:16:00

Alice i Eventyrland

Alice i Eventyrland Dansk filmen Pludselig farer en kanin forbi den halvsovende Alice. Utroligt peger den på sit ur, og Alice kan se, at det haster og kryber nysgerrigt ind i hullet, hvor kaninen forsvandt. Her begynder Walt Disneys fantastiske fortolkning af Lewis Carolls udødelige fortælling om pigen, som af ren nysgerrighed havner i Eventyrland. Lokket ind i en verden, hvor hun møder det ene forunderlige væsen efter det andet. Tvilling Di og Dum hører til den blide slags. Et forvirret teselskab hos Den Gale Hattemager gør, at hun for alvor undrer sig over, hvor hun er. Da Alice senere møder den berygtede Hjerter Dame, er hun overbevist om, at i denne verden findes der kun et eneste fornuftigt væsen, og det er hende selv.

 • Release: 1951-07-03
 • Rating: 7.1
 • Production: Walt Disney Company /
 • Genre: Animation Familie Fantasy Musik Eventyr

Del denne film til dine venner

Se Film Alice i Eventyrland med danske undertekster

Alice i Eventyrland Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Alice i Eventyrland film

Alice i Eventyrland Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Alice i Eventyrland

 • Clyde Geronimi
  Director
 • Wilfred Jackson
  Director
 • Hamilton Luske
  Director
 • Walt Disney
  Producer
 • Oliver Wallace
  Music
 • Lloyd L. Richardson
  Editor

Udgivelses dato:
US 1951-07-03

Film budget:
$3,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Alice i Eventyrland

Alice i Eventyrland – Film skuespillere og skuespillerinder

Alice i Eventyrland

Kathryn Beaumont
Alice (voice)
Alice i Eventyrland

Verna Felton
Queen of Hearts (voice)
Alice i Eventyrland

Ed Wynn
Mad Hatter (voice)
Alice i Eventyrland

Richard Haydn
Caterpillar (voice)
Alice i Eventyrland

Sterling Holloway
Cheshire Cat (voice)
Alice i Eventyrland

Jerry Colonna
March Hare (voice)

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmAlice i Eventyrland online gratis, Alice i Eventyrland original med danske undertekster, Alice i Eventyrland filmstiben gratis, download film Alice i Eventyrland hele filmen, se Alice i Eventyrland film danmark, Alice i Eventyrland se online gratis

Film i lignende kategori

6.9

Dumbo

Dumbo

Den lille lyserøde elefant Dumbo bliver drillet af de andre dyr i det omrejsende cirkus, fordi den har store ører. Dumbos mor prøver at beskytte sit barn, men bliver adskilt fra Dumbo, da hun bliver aggressiv. Timothy er Dumbos eneste ven. Efter en druktur erfarer Dumbo at han kan flyve med sine ører. Timothy opfordrer Dumbo til at udnytte sine alternative ører til at opnå berømmelse og bliver hans agent.

6.5

Alice i Eventyrland

Alice i Eventyrland

Da hun var lille, trådte Alice igennem troldspejlet og havnede i Eventyrland, hvor hun traf alskens løjerlige personager, såsom Den Gale Hattemager, Filurkatten, Syvsoveren, Kålormen og Hr. Kanin. Som 19-årig vender hun tilbage for at gense væsenerne fra sin barndom og tage det endelige opgør med den krigeriske Røde Dronning.

7

Lady og Vagabonden

Lady og Vagabonden

Lady og Vagabondens romantiske middag i baggården ved Tonys restaurant, er filmhistorie. Det samme er filmen. Vagabonden er en hjemløs og glad hund, der er helt vant til at strejfe omkring. Lady er en lille, sød og forkælet cocker spaniel med stil. Trods deres uligheder, opstår der en romance, da de to pludselig mødes langt væk fra Ladys trygge villakvarter. Men vejen til deres evige lykke er lang. Undervejs støder de på nogle mistænksomme nabohunde, hundefangere og to skinhellige siameserkatte.

8

Inderst inde

Inderst inde

‘Inderst inde’ bliver fortalt af følelserne inde i pigen, Rileys, hovede. Fortælleren er Glæde og hendes venner Vrede, Frygt, Tristhed og Afsky.I mange år har Glæde styret showet, men da Rileys forældre beslutter sig for at flytte til en anden by, forsvinder Glæde og Tristhed fra Rileys hovede. Nu er det Vrede, Frygt og Afskys job at holde styr på Rileys følelser, og det går ikke helt så godt.